Λευτέρης Πανταζής: «Η νύχτα, όπως κι η μέρα, έχει κοκαΐνη και ναρκωτικά»

Έκανε αποκαλύψεις στην βραδινή εκπομπή του ALPHA, Direct

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: «Η νύχτα, όπως κι η μέρα, έχει κοκαΐνη και ναρκωτικά»

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» έκανε αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πολιτική, την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Αρχικά, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν η μουσική με την οποία ασχολείται υπηρετεί την τέχνη ή τη διασκέδαση. «Εγώ έχω κάνει τα πάντα στην πορεία μου. Ξεκίνησα με Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και ρώσικα τραγούδια γιατί δεν ήξερα και καλά ελληνικά. Μετά σιγά σιγά είδα ότι η διασκέδαση ενδιαφέρει πιο πολύ τον κόσμο, δούλευα και με λαϊκούς τραγουδιστές. Αυτά τα ακούσματα με παρέσυραν και πήγα προς τα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εργασία σαν λούστρος πριν γίνει τραγουδιστής: «Έπρεπε να επιβιώσουμε, ήρθα στην Ελλάδα και φανταζόμουν πορτοκαλιές, μηλιές, ελιές, λουλούδια. Κατεβαίνω από το καράβι και παθαίνω σοκ, βλέπω 4-5 λουστράκια μουτζουρωμένα».

Ο ίδιος σημείωσε ότι ρώτησε τον πατέρα του «μπαμπά τι είναι αυτοί;» και του απάντησε ότι βάφουν παπούτσια για να βγάλουν τα λεφτά τους. «Πού να φανταστώ ότι μετά από έξι μήνες θα ήμουν ένας από αυτούς. Έτσι ξεκίνησε η Οδύσσεια, με την καλή έννοια για να φέρω λεφτά στο σπίτι, γιατί έπρεπε να πηγαίνω και σε ελληνικό σχολείο για να μάθω τα ελληνικά», είπε.

Λευτέρης Πανταζής Direct

«Όπως πήγαινα στη δουλειά ένα βράδυ, πήγαινα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και όπως βάφω τα παπούτσια σταματάει μια τρίκυκλη μηχανή, ένας πατέρας με δύο παιδάκια με δύο κιθάρες, κατεβαίνουν, τραγουδάνε 4-5 τραγούδια, βάζουν ένα πιατάκι και μάζεψαν όσα έβγαζα εγώ το μήνα. Τραλάθηκα! Θα μάθω κιθάρα είπα. Επειδή ντρεπόμουν πήρα μαζί μου ένα συνέταιρο λούστρο μαζί μου στο δρόμο. Πήρα μία κιθάρα την οποία θα την πλήρωνα σιγά σιγά, η μάνα και ο πατέρας δεν ήξεραν τίποτα. Από 80 δραχμές που έπαιρνα την πρώτη μέρα έβγαλα 800 δραχμές. Έδωσε 300 στο συνέταιρο και πήρα 500 εγώ», είπε για τον τρόπο που μπήκε στο χώρο της μουσικής και έγινε τραγουδιστής. Ενώ, στην ίδια εκπομπή, μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αναφορά του Λευτέρη Πανταζή στα ναρκωτικά με αφορμή τον Νότη Σφακιανάκη

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του διαφορετικά, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και έχει κάνει πολύ δυνατά τραγούδια. Έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, τον βοήθησε, τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει μία τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, έχει τα δικά του πιστεύω, έχει τη δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του, εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη, σαν άνθρωπο αν δεν μου αρέσει δεν θα τον κάνω παρέα, αν μου αρέσει, μπορεί να τον κάνω. Η νύχτα, όπως κι η μέρα, έχει κοκαΐνη και ναρκωτικά. Παντού υπάρχουν Και στον δικό μας χώρο», είπε μεταξύ άλλων για τον Νότη Σφακιανάκη μετά την σύλληψη του.