Μιχάλης Αρναούτης - Survivor 4: "Δεν υπάρχει λόγος να κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού"

"Αυτή είναι η δική μου άποψη, μπορεί να είναι και λάθος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Αρναούτης - Survivor 4:

Ο Μιχάλης Αρναούτης μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και στον Γιώργο Κακόγιαννη. Πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για τα παρασκήνια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μίλησε και για το εμβόλιο του κορωνοϊού εκφράζοντας την γνώμη του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Αρναούτη για τον κορωνοϊό

Αρναούτης  Survivor κορωνοϊός περιοδικο you

Με τον κορονοϊό έχεις θορυβηθεί καθόλου;

Όχι, καθόλου. Σίγουρα πιστεύω πως υπάρχει ο Covid και εννοείται πως είναι επικίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες, απ' το 2010 μας έβγαζαν στατιστικές πόσοι πέθαιναν και έλεγαν στους μεγαλύτερους σε ηλικία «Μην σε πλησιάσει το εγγόνι σου με την εποχιακή γρίπη, γιατί... έφυγες». Τώρα, πιστεύω ότι είναι άκυρο αυτό που λένε για το εμβόλιο, γιατί είναι σαν της γρίπης, μπορεί να το κάνω σήμερα, να με προστατεύσει για τη δεδομένη στιγμή, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να το ξανακάνω.

Θα κάνεις το εμβόλιο;

Όχι, δεν υπάρχει λόγος. Έχει βγει το φάρμακο στην Αμερική, κοστίζει 1000 ευρώ, επομένως όποιος αρρωστήσει μπορεί να το αγοράσει και να επιβιώσει. Πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να κάνει και το κράτος, να αγοράσει φάρμακα για να αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ, και όχι να ασχολείται με το lockdown που μας κοστίζει δισεκατομμύρια. Αυτό είναι η δική μου άποψη, μπορεί να είναι και λάθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ