Σίσσυ Χρηστίδου: «Δυο χρόνια μετά και δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη»

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δυο χρόνια μετά και δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το πως βιώνει σήμερα, δυο χρόνια μετά, το διαζύγιο της από τον τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό του, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Δεν δίστασε μέχρι και να παραδεχθεί πως δεν το έχει ξεπεράσει, παρόλο που έχουν άριστες σχέσεις και περνάνε χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα.. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Σίσσυ Χρηστίδου διαζύγιο

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».

Έτσι ανακοίνωσαν πριν 2 χρόνια το διαζύγιο τους, Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Ήταν απόγευμα του 2019, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με μια μακροσκελή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ανακοίνωσαν πως χωρίζουν.

Συγκεκριμένα, την είδηση του χωρισμού τους έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια στο προφίλ της. Μάλιστα τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή δηλώνοντας σοκαρισμένοι.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και η ανακοίνωση της Σίσσυ Χρηστίδου, τότε μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Mαραντίνης διαζύγιο