Γιώργος Χρανιώτης: Η παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη - «Με είχε καλέσει σπίτι του και...»

Σοκάρει η εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Χρανιώτης: Η παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη - «Με είχε καλέσει σπίτι του και...»

O Γιώργος Χρανιώτης εξομολογήθηκε στο ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από έναν σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φημολογείται ότι θα συμμετάσχει στην Φάρμα, αποκάλυψε πως στο ξεκίνημα της καριέρας του, ένας σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του και έκανε κίνηση να του πέσει.

Έχεις δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή σου πριν από 3 χρόνια ότι σου την έπεσε γνωστός σκηνοθέτης. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Αυτό που μου είχε συμβεί είναι ότι ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει.

Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει.

Εσύ πώς αντέδρασες;

Πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρονών. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι.

Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση. Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή.

Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στο χώρο;

Λογικά υπάρχει. Έχω να τον δω πολλά χρόνια.

Εσύ αυτό το μοιράστηκες με κάποιον;

Το μοιράστηκα με φίλους και αισθάνθηκα πολύ καλά και πολύ περήφανος, γιατί το χειρίστηκα με τον πιο έξυπνο τρόπο γιατί και στη δουλειά συνέχισα. Και αυτός. Ήταν προς τιμή του, απλά έκανε μια κίνηση.

Ήταν όμως του ίδιου φύλου και σε πήγε σπίτι του.

Θα μπορούσα να μην είχα πάει σπίτι του, αλλά πήγα και μου έκανε σαφές όχι ότι δεν θα είμαι στη δουλειά, αν δεν ενδώσω, γιατί ήμουν εν μέσω προβών και συνέχισα κανονικά.

Και μάλιστα του το ξεκαθάρισε λέγοντάς του «αν υπάρχει κάποιο θέμα αντικατάστασης, μπορείς να προχωρήσεις, γιατί δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μεταξύ μας».

Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που ξεκινούν την υποκριτική και βρεθούν σε κάτι αντίστοιχο; Εσύ μπόρεσες να το διαχειριστείς, κάποιος ίσως να μην μπορεί.

Το σώμα μας είναι ναός και το που χαρίζουμε ερωτικά το σώμα μας είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, που δεν έχει να κάνει καθόλου με την επαγγελματική μας ανέλιξη.

Το σώμα κάποιου είναι ο ναός, που όταν αποφασίσει να ενδώσει ερωτικά σε κάποιον άλλον, το κάνει προσωπικά για δικούς του λόγους και νομίζω ότι αυτό είναι ένας πολύ ωραίος δρόμος και τρόπος να πορεύεσαι στη ζωή σου.

Γιώργος Χρανιώτης

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Ήταν η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot και αποκάλυψε την στιγμή που φοβήθηκε περισσότερο από ποτέ για την ζωή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά για την συμμετοχή του στο DWTS αλλά και στην παρτενέρ του Τζένη Νικολέντζου: «Δεν πέρασα καθόλου καλά στο DWTS. Δεν είχα καθόλου καλή χημεία με τη χορεύτρια που με βοηθούσε, αλλά καθόλου και νομίζω έμεινα 2-3 επεισόδια. Όχι, όχι δεν είχα περάσει καθόλου καλά!».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε: «Μπορώ να μιλάω μια ώρα για το Survivor. Θυμάμαι ότι έτρωγα το βούτυρο με τα δάχτυλα, κάποια τσιγάρα που καπνίζαμε με τον Ντάνο κρυφά, ήταν πολύ ωραίες στιγμές αυτές που πηγαίναμε στη ζούγκλα για να μπορέσουμε να καπνίσουμε. Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή, θα επιλέξω αυτή που χάθηκα μέσα στο δάσος.

Βγήκα 5-6 φορές εκτός ορίων για να φέρω φαγητά στα παιδιά, δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση, είναι ίσως η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου και που σκεφτόμουν τη μάνα μου που μου έλεγε ότι είμαι τρελός. Χάθηκα νύχτα, μέσα στο δάσος, χωρίς μονοπάτι, έχοντας φύγει από το παιχνίδι, οι ρεπόρτερ με έψαχναν και εγώ ήξερα ότι αν με δαγκώσει ένα φίδι θα πεθάνω σαν το σκυλί στ' αμπέλι.

Τελικά, βρήκα το μονοπάτι, δεν ξέρω πώς, άφησα τα φαγητά και δεν μπορούσα να φάω από την ένταση, ήμουν τόσο φορτισμένος που δεν μπορούσα να σκεφτώ το φαγητό» κατέληξε λέγοντας ο Γιώργος Χρανιώτης.