Μπαίνει στη Φάρμα ο Γιώργος Χρανιώτης;

Τα πρόσωπα που εξετάζει ο ΑΝΤ1 για το ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπαίνει στη Φάρμα ο Γιώργος Χρανιώτης;

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, έγινε γνωστή η είδηση, πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Χρανιώτη, προκειμένου να τον εντάξει στη Φάρμα, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο ηθοποιός έχε εμπειρία σε ριάλιτι επιβίωσης αφού συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του Survivor και έτσι είναι γνωστό πως έχει τις αντοχές που χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα στις απαιτητικές συνθήκες της Φάρμας.

Πέρα από τον Γιώργο Χρανιώτη, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό βρίσκεται και ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος επίσης φαίνεται να είναι πολύ μάχιμος και ταιριαστός για το εν λόγω ριάλιτι.

Θανάσης Βισκαδουράκης Φάρμα

Τέλος, το τρίτο πρόσωπο που θέλει ο ΑΝΤ1 για την Φάρμα είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος, ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί και για το Survivor, οπότε η συμμετοχή του στο ριάλιτι αυτό δεν είναι σίγουρη.

Γιώργος Χειμωνέτος Φάρμα

Ποια άλλα πρόσωπα έχουν ακουστεί για τη Φάρμα

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε σήμερα το πρωί η Πέπη Τσεσμελή, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει αίτηση προκειμένου να λάβει μέρος στην Φάρμα που ξεκινάει στον ΑΝΤ1 μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εξήγησε πως έβλεπε φανατικά το ριάλιτι όταν παιζόταν πριν χρόνια στο Mega, ενώ ξεκαθάρισε πως η επιβίωση δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνη αφού δεν την νοιάζει αν θα φαίνονται άσχημα τα μαλλιά της στην κάμερα και μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες - δείτε εδώ ποιος θα είναι ο επιστάτης της Φάρμας!

Πέπη Τσεσμελή Open

Παράλληλα, μίλησε για το βιβλίο μαγειρικής που έχει γράψει και είπε πως δεν έχει σκοπό να πάει στο MasterChef, αφού οι συμπαίκτες της θα την φάνε «λάχανο», ενώ φοβάται και τον... Σωτήρη Κοντιζά!

Πέρα από την Πέπη Τσεσμελή, με τη Φάρμα συζητάει και η Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της Φάρμας, η οποία ξεκινάει μέσα στους επόμενους μήνες στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το κοινό πριν από χρόνια επιστρέφει και αυτή τη φορά θα γεμίσει με celebrities οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραδέχθηκε πως της έχει γίνει πρόταση από τον σταθμό για να λάβει μέρος στην Φάρμα ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει επίσημα και δεν έχει υπογράψει τίποτα. Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό ότι η Πόπη Μαλλιωτάκη θα μπει στο My Style Rocks.

Πόπη Μαλλιωτάκη Φάρμα

Όσο για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε πως είναι μαθημένη στη ζωή στη φύση και έτσι δε θα έχει πρόβλημα. Μάλιστα είπε πως δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το έπαθλο, όσο με το να δώσεις το 100% του εαυτού σου.