Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Λένα Μαντά απαντά για Γεωργίου - Νικολάου: «Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ τους

Η Λένα Μαντά απαντά για Γεωργίου - Νικολάου: «Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο»
News 20.01.2021 12:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Λένα Μαντά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και απάντησε για την κόντρα της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Αντρέα και τον Κούλλη αλλά και για τον ντόρο που ακολούθησε μετά.

Η Λένα Μαντά είπε χαρακτηριστικά: «Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία.

Μετά το «Βαλς» έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν αθέτησαν τη συμφωνία μας, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ», κατέληξε η Λένα Μαντά.

Λένα Μαντά

Ο Κούλλης Νικολάου απαντά στις κατηγορίες της Λένας Μαντά - «Αισθάνομαι άβολα που..»

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό, και γιατί; Μα η αγαπημένη μας Λένα Μαντά; Λες και είναι άλλος άνθρωπος! Γιατί; Ποιος ο λόγος; Γιατί η παραπληροφόρηση;

Το 2012 πήρα στο μέιλ από την επίσης αγαπημένη Μαρία Γεωργιάδου ένα πρώτο επεισόδιο με τίτλο βαλς με 12 θεούς το διάβασα 2 η ώρα το πρωί ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα γιατί κρατούσα στα χέρια μου ένα υπέροχο σενάριο, έμαθα ότι είναι βιβλίο όταν ξύπνησα την Μαρία μέσα στην νύχτα χωρίς να ντραπώ, και βέβαια μου είπε και έτσι έγινε και στην πορεία πως τα δικαιώματα από συγγραφέα και εκδοτικό οίκο τα είχε η ίδια.

Παρόλο που ήταν σενάριο που ήθελε μεγάλο μπάτζετ και η εποχή αλλά και η Κύπρος ως αγορά τηλεοπτική δεν τα είχε, προχωρούσαμε με τεράστιες δυσκολίες και βέβαια με πολλή δουλειά, δεν βγάλαμε λεφτά ίσως δώσαμε, αλλά το Βαλς το αγαπήσαμε, η φιλική συμμετοχή της μεγάλης κυρίας Κάτιας Δανδουλάκη και πολλοί άλλοι παράγοντες συνέβαλαν στην επιτυχία, η προβολή στην Ελλάδα, καθώς ήταν παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου, έγινε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος δικό μας.

Γνωρίσαμε την κυρία Μαντά πληθωρικός και ωραίος άνθρωπος και ευχαριστώ της είπαμε και τον θαυμασμό μας εκφράσαμε και την αγάπη μας όλη.

Τώρα γιατί θέλει να λέει αυτά που λέει απορώ και αισθάνομαι και άβολα που πρέπει να πω αυτά που λέω!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κούλλης Νικολάου: Σχολιάζει τη μετακίνηση το Ανδρέα Γεωργίου στο Mega- " Τον βομβαρδίζουν λες και..."

Κουλής Νικόλαου - Ανδρέας Γεωργίου: Απολογούνται οι δημιουργοί των «8 λέξεων»

Share