The Battle of Couples: Δεν θα συμμετέχουν τελικά Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο

Το επιβεβαίωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Battle of Couples: Δεν θα συμμετέχουν τελικά Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο

Διέψευσε τελικά η Μαριαγάπη τις φήμες που την ήθελαν να συμμετάσχει με τον Αιμιλιάνο στο νέο ριάλιτι του Alpha, Battle of Couples.

Γνωρίζοντας και επίσημα το πρώτο ζευγάρι που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι, η πρώην παίκτρια του GNTM 3 έδεσε την απάντηση της αναφορικά με την δική της συμμετοχή.

Ειδικότερα, η Μαριαγάπη απάντησε μέσω ενός Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό και διέψευσε τις φήμες για τη συμμετοχή της στο Battle of Couples μαζί με τον αγαπημένο της, Αιμιλιάνο:

“Ανακάλυψα ότι θα συμμετέχω σε ένα καινούργιο ριάλιτι. NOT. Δεν μας έχει γίνει καμία πρόταση από το κανάλι ούτε έχει υπάρξει κάποια συζήτηση μεταξύ της σχέσης μου και του καναλιού” έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι φήμες οργιάζουν και τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευθεί κάτι από την μεριά τους.

Μαριαγάπη  The Battle of Couples

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το Battle of Couples με παρουσιαστή τον Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αρένα του Battle of the Couples!

Το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

ALPHA Battle of Couple Βασιλάκος

Με ποια εμπόδια θα έρθουν αντιμέτωπα τα ζευγάρια;

Πώς θα διαχειριστούν τον ανταγωνισμό και τις εκρήξεις που προκύπτουν όταν η σχέση γίνει πεδίο μάχης;

Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Battle of the Couples, έρχεται στον Alpha.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με εντυπωσιακά ψυχαγωγικά projects κι ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.