Απίστευτο περιστατικό στο Ευτυχείτε - «Μπορούμε να ξανά πάμε σε break, σας παρακαλώ, κάντε κάτι»

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο περιστατικό στο Ευτυχείτε - «Μπορούμε να ξανά πάμε σε break, σας παρακαλώ, κάντε κάτι»

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να.. κρατάνε το κεφάλι τους.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος έχουν ένα γούρι, σύμφωνα με το οποίο πρέπει κάθε πρωί στις 12:00 μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, να παίζει μόνο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και αντί για Οικονομόπουλο, ακούσαμε Κωνσταντίνο Αργυρό. Μόλις το συνειδητοποίησαν οι 2 τους, έμειναν άφωνοι και... κρατούσαν τα κεφάλια τους σαστισμένοι.

Η Κατερίνα, η οποία ενοχλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή για ένα συγκεκριμένο περιστατικό, είπε αρχικά: «Παιδιά, μπορούμε να ξαναπάμε σε break; Σας παρακαλώ. Κάντε κάτι και ξαναμπείτε με τον σωστό τρόπο. Δεν είμαι προληπτική αλλά κάντε κάτι. Βάλτε ένα filler δεν θα βγω αλλιώς. Πάμε».

Και αμέσως έπεσε το filler και ακούσαμε Νίκο Οικονομόπουλο με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Δεν είμαι προληπτική αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στις 12:00 παίζει Οικονομόπουλος, αλλιώς είναι όλα λάθος, πατώνουμε και είναι διαπιστωμένο».

Απίστευτο περιστατικό στο Ευτυχείτε

Έφυγε από την εκπομπή της Σκορδά και επέστρεψε στην Καινούργιου - Άφωνη η παρουσιάστρια

Τι και αν αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, βρήκε πάλι δουλειά πίσω στα παλιά του λημέρια. Επέστρεψε και πάλι στην Καινούργιου και η ίδια έμεινε άφωνη μόλις τον είδε στο βίντεο.

«Συγγνώμη! Επιστροφή έχουμε; Επιστροφή του Σπύρου Ραφαήλ Κεραμίδα; Με κασκόλ και αποκλειστικό; Ε αυτό, τελείωσε… Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Να δω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά θέλω πιο πολύ να φαίνεται ο Κεραμίδας παρακαλώ», είπε με ιδιαίτερη χαρά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας είχε ξεχωρίσει μέσα από το Ευτυχείτε, ωστόσο το περασμένο φθινόπωρο πήγε στο Πρωινό. Όπως φαίνεται όμως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Βέβαια, μετά την αποχώρηση του επιστρέφει στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και ήδη έκανε την εμφάνιση του στο Πρωινό.