Θανάσης Πάτρας: «Όταν με πήραν για τη Φάρμα, σκέφτηκα ότι με ήθελαν για την παρουσίαση»

Όλα όσα δήλωσε για την συμμετοχή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πάτρας: «Όταν με πήραν για τη Φάρμα, σκέφτηκα ότι με ήθελαν για την παρουσίαση»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνει για τη Φάρμα.

Μέσα σε όλα, ο Θανάσης επισήμανε πως δεν θα ήθελε ποτέ να συμμετάσχει ποτέ στο Survivor και ταυτόχρονα σχολίασε και τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

φάρμα θανάσης πάτρας

Συγκεκριμένα, είπε: «Τη δεύτερη καραντίνα την περνάω πιο εύκολα από την πρώτη. Η πρώτη ήταν σοκαριστκή. Δεν πειράζει που δεν έχω δική μου εκπομπή, μου έχουν γίνει γενικά προτάσεις.

Όταν με πήραν για τη Φάρμα, σκέφτηκα ότι με ήθελαν για την παρουσίαση. Έκανα ένα ραντεβού για να μπω ως παίκτης, μίλησα, έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα πήγαινα στο Survivor, έχει πολλές δυσκολίες.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει και ωραία πράγματα, αλλά και πράγματα που δεν είναι ωραία. Απευθύνεται σε όλα τα γούστα. Στην ψυχαγωγία έχει μοιραστεί πολύ η πίτα, αλλά χαίρομαι γιατί μετά από χρόνια γίνονται πράγματα», κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος πριν λίγο καιρό στόλισε τον Αρναούτογλου.

Ραγδαίες εξελίξεις με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την μεγάλη επιστροφή που πρόκειται να πραγματοποιήσει στον ΑΝΤ1, το ριάλιτι που αγαπήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, «Η Φάρμα» και εγώ θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr.

Είναι αλήθεια πως φέτος τα ριάλιτι είχαν την τιμητική τους. Το κάθε κανάλι έβαλε μπρος και από ένα πρότζεκτ και όλοι ανταμείφθηκαν αφού το κοινό έδειξε πως θέλει να βλέπει τέτοιου είδους προγράμματα παρόλο που υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως για το Big Brother και το Bachelor.

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, το ριάλιτι αυτό πρόκειται να γυριστεί στις Αφίδνες και τα γυρίσματα, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο είναι αλήθεια πως προς το παρόν υπάρχει ένα «μαύρο σύννεφο» πάνω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς την ίδια στιγμή το Survivor βγαίνει στον αέρα και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Φάρμα ΑΝΤ1

Έτσι, ενώ είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας, μεταξύ αυτών και το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - ο οποίος αρνήθηκε - αλλά και του Γιώργου Αγγελόπουλου, η κατάσταση φαίνεται πως παραμένει στάσιμη και ο ΑΝΤ1 δεν έχει έρθει σε συμφωνία ακόμα με κανέναν.

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε σχεδιάσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, αντίστοιχο με αυτό που έκανε το Big Brother στον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι εξελίξεις σίγουρα δεν είναι θετικές, αφού το εν λόγω πρότζεκτ όχι μόνο δεν έχει διαφημιστεί όσο χρειάζεται αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως το κανάλι δε θα καταφέρει να υλοποιήσει το πρότζεκτ, παρόλο που μέχρι στιγμής κινείται με αργούς ρυθμούς.