Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά για το πρόωρο τέλος στις "8 λέξεις"

Δίνει εξηγήσεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά για το πρόωρο τέλος στις

Ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε στις φήμες που θέλουν την σειρά του "8 λέξεις" να έχουν πρόωρο τέλος εξαιτίας της μεταφοράς του στο Mega.

Καιρό τώρα έχει γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος την νέα σεζόν θα συνεργαστεί με το Mega αφήνοντας πίσω τον ΣΚΑΙ. Έπειτα από αυτό οι φήμες για το τέλος της σειράς "φούντωσαν" και σήμερα ο Ανδρέας Γεωργίου έβαλε ένα τέλος σε όσα ακούγονται.

Αυτό δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη σειρά "8 λέξεις"

“Παιδιά επειδή παίρνω πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το «πρόωρο τέλος των 8 λέξεων», θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η σειρά μας θα ολοκληρωθεί κανονικά το καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στην δουλειά μας.”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

γεωργίου

Ονόματα «φωτιά» στο νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

Η μεταγραφή το Ανδρέα Γεωργίου στο Mega έχει προκαλέσει την απόλυτη ανατροπή, με την ίδιο ήδη να έχει «κλειδώσει» τρία ονόματα «φωτιά»!

Το καινούργιο σίριαλ στον νέο τηλεοπτικό σταθμό πρόκειται να βγει στον αέρα την σεζόν 2021-22 και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επιλογής του καστ.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη δύο γυναίκεια ονόματα αλλά και ένα αντρικό τα οποία έχουν πει το οριστικό «ναι».

Πρόκειται για την Άντζελα Γκερέκου η οποία εδώ και αρκετό καιρό απουσιάζει από την τηλεόραση αλλά και για την Λυδία Κονιόρδου, η οποία θα συμμετέχει πιθανότατα για πρώτη φορά σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά. Παράλληλα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα έχει και πάλι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.