Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτή ήταν η ερώτηση από τις «Σφήκες» που την έκανε να φύγει από το γύρισμα του 2night show

«Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, δεν είμαι μαιμού εγώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτή ήταν η ερώτηση από τις «Σφήκες» που την έκανε να φύγει από το γύρισμα του 2night show

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2night Show” και αποκάλυψε την ερώτηση που την έκανε να φύγει από το γύρισμα της εκπομπής.

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να αποχωρήσει από το γύρισμα με τις Σφήκες πριν καιρό.

Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνα απάντησε: «Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ.

Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό.

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok ” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου.

Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω.

Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά»

Η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν τον ρώτησαν για την Ζήνα Κουτσελίνη; Μεγάλη έκταση έχει πάρει το περιστατικό που συνέβη στα πλατό του The 2night Show, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε εκνευρισμένη λόγω κάποιας ερώτησης που δέχτηκε από τις Σφήκες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκανε ποτέ τη συνέντευξη στην παρουσιάστρια κι έτσι η τηλεοπτική τους συνάντηση ακυρώθηκε άδοξα. Μάλιστα, όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day η παρουσιάστρια έφυγε τρεμάμενη…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε για το θέμα στην Ελένη Μουστάκη. «Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες.

Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς».

Όπως ακούγεται, πάντως, η ερώτηση που έκαναν οι Σφήκες υπερέβη τα εσκαμμένα…