Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Θωρακίζουμε την υγεία μας»

Το ενθαρρυντικό μήνυμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Θωρακίζουμε την υγεία μας»

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Νατάσα Παζαΐτη και έστειλε με την σειρά της το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα μέσα από το διαδίκτυο.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, η οποία είναι γενική χειρουργός-ειδική χειρούργος μαστού εμβολιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως μετά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την στιγμή που της χορηγείται το εμβόλιο και έγραψε στη λεζάντα: «Εμβολιασμός για Covid-19 ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Metropolitan General · Θωρακίζουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, σταματάμε την μετάδοση του ιού». Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε επίσης η Νατάσα Παζαΐτη, με μια ανάρτηση της.

Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Το συγκινητικό μήνυμα της Νατάσας Καραμανλή για την οικογένεια - «Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να..»

Η Νατάσα Καραμανλή είχε χθες την ονομαστική της εορτή και για αυτόν τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, δίνοντας το μήνυμα της για την αξία της οικογένειας.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που αντιμετώπισε και κάποια θέματα υγείας, δέχθηκε μεγάλο αριθμό ευχών, κάτι που τη συγκίνησε αρκετά για αυτό και αποφάσισε τόσο να ευχαριστεί τον κόσμο όσο και να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό μια οικογένεια.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου.

Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας ….τόσο κοντά μας παρόλη την απόσταση….και πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας…αξία ανεκτίμητη….και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί με υπομονή και δύναμη θα ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο.Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας υγεία , ψυχική ηρεμία και αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας”.

 Νατάσα Καραμανλή