Τρύφωνας Σαμαράς: «Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί...»

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τότε κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρύφωνας Σαμαράς: «Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί...»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε τον λόγο που είχε τσακωθεί με την Ρούλα Κορομηλά.

Ο επιτυχημένος κομμωτής έκανε γνωστή την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον λόγο που σταμάτησε στο παρελθόν η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έχει κάνει με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Τρύφωνας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο.

Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει.

Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή.

Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση.

Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας. Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow και την έκανα κι εγώ», κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τρύφωνας Σαμαράς

Αφοπλιστικός ο Τρύφωνας Σαμαράς - «Δεν θα εμφανιζόμουν ξανά με τον Λάκη Γαβαλά!»

O Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και έριξε τα καρφιά του για τον Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο αρνήθηκε καταφατικά να συνεργαστεί.

Στην ερώτηση αν θα ήταν πρόθυμος να εμφανιστεί και να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Γαβαλά έδειξε αμέσως την δυσαρέσκεια και εμπάθεια του.

Ο γνωστός κομμωτής, που εκτός που έριξε τα καρφιά του και για την Τέτα Καμπουρέλη, απάντησε: «Ούτε καν! Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Στην πρώτη επίδειξη που έκανε ο κύριος Γαβαλάς εγώ έκανα τα χτενίσματα στα μοντέλα.

Νομίζω ότι απλά ήθελε να μιλάνε για αυτόν και για τίποτα άλλο, όταν είπε για εμένα αυτά που είπε. Βεβαίως ήθελε να με μειώσει αφού λέει συνέχεια να του μιλήσω στα γαλλικά. Γιατί να του μιλήσω στα γαλλικά;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή