Στην τηλεόραση θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια του διαζυγίου τους Kim Kardashian - Kanye West

Και όμως θα μιλήσουν για όλα μπροστά από τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην τηλεόραση θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια του διαζυγίου τους Kim Kardashian - Kanye West

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West θα βγουν στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, Η τελευταία σεζόν του ριάλιτι, Keeping Up with the Kardashians, θα κινηθεί γύρω από τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού.

Επίσης, θα βγουν στη δημοσιότητα και οι συζητήσεις που κάνουν για να μοιραστεί η περιουσία τους και να οριστεί η κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, της 7χρονης North, του 5χρονου Saint, της 3χρονης Chicago και του 20 μηνών Psalm.

Ωστόσο, στο ριάλιτι δεν θα δούμε τον ίδιο τον Kanye West.

Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο Kim Kardashian και Kanye West

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν στην Page Six πως γίνονται συνομιλίες για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες νομικά προτού προβούν στο διαζύγιο και επίσημα.

Άλλη πηγή αναφέρει πως ο Kanye λατρεύει τον ντόρο που γίνεται γύρω από τον ίδιο, ακόμα και με αφορμή το διαζύγιο.

Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Kim στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Kanye από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.

Άπιστος ο Kanye West! Κεράτωσε την Kim Kardashian με τον Jeffree Star;

Ο λόγος του διαζυγίου τους είναι η... απιστία του γνωστού ράπερ, όπως φαίνεται. Σύμφωνα με το Twitter και γενικά τα ξένα social media, φαίνεται πως κεράτωσε την Kim με τον beauty guru, Jeffree Star.

Σε Twitter, Instagram και Tik Tok γίνεται ένας πανικός από τις δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με την.. παράνομη σχέση των δυο star. Όπως λέγεται η ανάμεσα τους σχέση δεν αναπτύχθηκε πρόσφατα, αλλά έχει αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, την περίοδο που Kim και Kanye ζούσαν χωριστά, ο τραγουδιστής έμενε στην ίδια περιοχή και πολύ κοντά με τον Jeffree Star με αποτέλεσμα αυτό να φουντώνει τις φήμες περί σχέσης και μάλιστα πολύ... ερωτικής.