Νίκος Πολυδερόπουλος: "Δεν θα είμαι στο Mega με τον Γεωργίου, εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω θέμα"

Απαντά για το πρόωρο τέλος της σειράς "8 Λέξεις"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος:

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega αλλά αποκάλυψε και πως πέρασε στη πρώτη καραντίνα στην Γαύδο.

«Έμεινα στη Γαύδο δύο μήνες. Έτρωγα ξηρά τροφή, αν είχε ήλιο φόρτιζα το κινητό. Και φίδια και σκορπιούς έχω δει, δεν είχα κανένα φόβο γι’ αυτά. Δεν απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, έχω βρει τα… κουφέτα, αλλά όχι τη νύφη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αυτά αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον Γεωργίου

Όσο για το τέλος της σειράς «8 Λέξεις», ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΙ».

Δείτε ωστόσο όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για το πρόωρο τέλος της σειράς "8 λέξεις".

νίκος πολυδερόπουλος

Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Σήμερα το πρωί, ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος, μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διάρρηξης καθώς κάποιοι του άνοιξαν το αυτοκίνητο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως οι επιτήδειοι δεν έκαναν τίποτα στο αυτοκίνητο απλώς πήραν από μέσα το πατίνι του.

«Πριν λίγες ημέρες έπεσα θύμα διάρρηξης και μου πήραν το πατίνι. Το πατίνι ρε φίλε; Είχα αφήσει το αμάξι για να πάω να πιω έναν καφέ και δεν βρήκα το πατίνι. Το αμάξι ήταν άθικτο. Έχουν βγάλει καινούρια κόλπα, δεν σπας δεν κάνεις τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν χτύπησε ούτε συναγερμός, ούτε τίποτα. Το διαπίστωσα όταν γύρισα πίσω».