Ξέσπασε η Περράκη για τους επικριτές της Σαλαγκούδη - «Αυτό ξεπερνάει τα όρια της ηθικής»

«Ας σταματήσουμε να βρίσκουμε εύκολα θύματα για τα προσωπικά μας προβλήματα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Περράκη για τους επικριτές της Σαλαγκούδη - «Αυτό ξεπερνάει τα όρια της ηθικής»

Χωρίς σταματημό είναι τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που ακούγονται για την Ανθή Σαλαγκούδη, με την Αναστασία Περράκη να ξεσπά δημόσια.

Η φίλη της πολυσυζητημένης και ακριβοπληρωμένης παίκτριας του Survivor 4, θέλησε να υπερασπιστεί την Ανθή για αυτό και προχώρησε σε μια ανάρτηση με το ξέσπασμα της.

Η αλήθεια είναι πως η 36χρονη δημοσιογράφος έχει δώσει αμέτρητο υλικό στους τηλεθεατές και στους χρήστες του twitter για σχολιασμό, ξεπερνώντας όμως πολλές φορές τα επιτρεπόμενα όρια.

Για τον λόγο αυτόν, η Αναστασία Περράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές κείμενο:

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπούλινγκ από άλλους, να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπούλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από οποία θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποια είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!? Ο κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση.

Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας, ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί! Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Δέχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολάρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Άνθη που είναι φίλη μου, αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece».

Ξέσπασε η Περράκη για τους επικριτές της Σαλαγκούδη

Survivor 4: Αυτό είναι το προφίλ της Ανθής Σαλαγκούδη στο instagram

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στο Survivor αλλά η ομάδα των Διάσημων, όπως και το τηλεοπτικό κοινό, φαίνονται να μην είναι τόσο ικανοποιημένοι από την απόδοσή της.

Ειδικά ο χθεσινός 12/1 στίβος μάχης της ήταν μια αποτυχία - δείτε το βίντεο εδώ - καθώς και η τελική πινελιά για να ωθήσει την ομάδα της να την ψηφίσει προς αποχώρηση. Το Youweekly.gr πέρα από το ότι θα σας παρουσιάσει στις επόμενες γραμμές το βιογραφικό της, βρήκε και το instagram προφίλ της κι έχουμε να πούμε πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες της.

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, που θα μπει στο Survivor 2021, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Ανθή Σαλαγκούδη instagram

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.