Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι στα Μεσάνυχτα

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι στα Μεσάνυχτα

Απόψε, στις 24:00, τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Άρη Βασίλη, τον αδελφό της 19χρονης Αρτέμιδος, η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου έχοντας καθηλώσει από τότε, με την ιστορία της εξαφάνισης της, το Πανελλήνιο. Ο νεαρός Άρης περιγράφει τα όσα έγιναν την ημέρα της εξαφάνισης.

Δακρύζει όταν αναφέρεται στις δύσκολες ώρες που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του εδώ και 3 μήνες και κάνει έκκληση στους άνδρες, που σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούν την αδελφή του, να την αφήσουν ελεύθερη.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και η Λένα Παπαρηγοπούλου, η εστεμμένη με τον τίτλο σταρ Ελλάς που άφησε τον χώρο του μόντελινγκ για να γίνει συγγραφέας θεολογικών και φιλοσοφικών βιβλίων. Δείτε ακόμα το μήνυμα στήριξης της Ελεονώρας Μελέτη για όλες τις γυναίκες.

Ποιά είναι η σχέση της με τον Θεό από την παιδική της ηλικία, αλλά και πως αντιμετώπισε τους ιερείς που βάλθηκαν εναντίον της όταν πήρε την απόφαση να πάει στα καλλιστεία.

Σοκάρει η Ρένα Κουβελιώτη στα Μεσάνυχτα - «Ο καρκίνος είχε ''φάει'' τον πατέρα μου»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και σόκαρε με τις δηλώσεις της αναφορικά με τον πατέρα της.

Η δημοσιογράφος παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην απειλή που δέχτηκε από την Χ.Α, όσο στο πρόβλημα της υγείας της και τον θάνατο του πατέρα της.

μεσάνυχτα

«Οι γονείς μου ήταν σε διάσταση 27 χρόνια. Εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη με τη μαμά και εκείνος ζούσε στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο. Είχαμε τυπικές σχέσεις.

Δεν ήξερε να με πλησιάσει ο μπαμπάς μου και εγώ δεν το δεχόμουν. Όταν ήρθα για να δώσω το βιογραφικό μου στον Alpha για ανταποκρίτρια της Θεσσαλονίκης, συνάντησα τυχαία ένα θείο μου και μου είπε ότι πήρε τα αποτελέσματα του μπαμπά μου. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα.

Εκεί έκανα ένα “μπριφ”. Ευτυχώς για μένα εκείνη τη μέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν μπορούσε να με δει και μου είπαν να πάω την επόμενη εβδομάδα.»

Πήγα στον μπαμπά μου και τον έπεισα να ‘ρθει στη Θεσσαλονίκη. Μέτα έπρεπε να πείσω τη μαμά μου. Και ζήσαμε 2,5 υπέροχα χρόνια. Σιγά σιγά και η μεταξύ τους σχέση έφτιαξε. Θυμάμαι μια μέρα γύρισα από τη δουλειά, άνοιξα την πόρτα και τους είδα που καθάριζαν φασολάκια. Για κάποιους ήταν φυσιολογικό, για μένα ήταν δώρο Θεού.

Θέλεις να χορτάσεις την κάθε μέρα επειδή ξέρεις ότι θα ‘ρθει το τέλος, να κάνεις όσο πιο όμορφη την κάθε μέρα. Όσα δεν έχω κάνει στη ζωή μου, τα έκανα στα 2,5 χρόνια με τον μπαμπά μου.»!

Οι τελευταίες 23 μέρες τις θυμάμαι. Δεν έχω καταλάβει ποιος δούλευε ποιον. Ο καρκίνος τον είχε φάει. Πνεύμονες, οισοφάγο, κοκάλα, όμως μια μέρα πριν καθόταν με καπελάκι και καραμούζες στο πάρτι γενεθλίων του.

Οι άνθρωποι έχουμε τόση δύναμη μέσα μας που εκείνη τη στιγμή έκανα το κλικ της υπέρβασης και σκέφτηκα τον μπαμπά μου πιο πολύ από μένα. Του είπα αν βλέπεις φως, ξεκουράσου μην το κάνεις για μένα. Έβαλα το κεφάλι μου όπως το έβαζα κάθε βράδυ, μου χάιδευε τα μαλλιά, κοιμήθηκα και το πρωί ξύπνησα με το “ντινννν”»!