Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξαφάνιση 19χρονης: Συγκλονίζει ο αδερφός της - «Οι μαρτυρίες μας δείχνουν ότι είναι ζωντανή»

Η ανατριχιαστική εξομολόγησή του

Εξαφάνιση 19χρονης: Συγκλονίζει ο αδερφός της - «Οι μαρτυρίες μας δείχνουν ότι είναι ζωντανή»
News 22.01.2021 07:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο αδερφός της 19χρονης Αρτέμιδος που αγνοείται εδώ και μήνες, μίλησε χθες στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για την οικοκογένειά του, ξεκαθαρίζοντας πως οι μέχρι τώρα μαρτυρίες που έχουν λάβει, δείχνουν πως είναι ζωντανή.

Ο Άρης Βασίλη ανέλυσε τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που έμαθαν πως αγνοείται η αδερφή του. Θυμίζουμε πως η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

19χρονη Άρτεμις

Ο νεαρός με τρεμάμενη φωνή και δάκρια στα μάτια εξήγησε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι ζωντανή η αδερφή του ενώ την ίδια στιγμή έκανε έκκληση στους άνδρες που την κρατούν να την αφήσουν ελεύθερη.

Όπως είπε, όλοι στην οικογένεια έχουν μεγάλη αδυναμία στη νεαρή κοπέλα.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Εκβιάζουν τον αδερφό της μέσω sms

Μήνυση για εκβιασμό και απάτη αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο δικηγόρος της οικογένειας, της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Η μήνυση θα είναι για εκβιασμό και απάτη για τα γραπτά μηνύματα (sms)που εστάλησαν στο κινητό τηλέφωνο του αδερφού της 19χρονης ζητώντας του το ποσό των 5.000 ευρώ προκειμένου να αφήσουν την αδερφή του ελεύθερη και να γυρίσει στο σπίτι.

«Ο αδερφός της 19χρονης δέχτηκε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, που του έλεγαν πως αν καταβάλει κάποιο ποσό και συγκεκριμένα 5.000 ευρώ τότε θα γυρίσει η αδερφή του στο σπίτι. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνες. Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων να μας δώσει ένα στοιχείο ζωής από την κοπέλα αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Εξαφάνιση Κορωπί

Εμείς δώσαμε όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές και θα καταθέσουμε μήνυση για εκβιασμό και απάτη για τα sms που δέχθηκε ο αδερφός της κοπέλας στο κινητό του. Θεωρώ ότι οι αρμόδιες Αρχές κάνουν την έρευνα και είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων που πρόκειται για γυναίκα», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Άρτεμις, ο οποίος είχε μιλήσει στο protothema.gr η κόρη του όταν εξαφανίστηκε ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ στα Jumbo και οι Αρχές στράφηκαν προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.

Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες αποκαλύψεις από τον αδερφό της - «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ»

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Ψάχνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής

Share