Αρναούτογλου σε Καράβα: «Θα γίνεις τηλεοπτικό ζώο»

Πριν του το πει, του ζήτησε να μην παρεξηγηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρναούτογλου σε Καράβα: «Θα γίνεις τηλεοπτικό ζώο»

Εκτός του Πέτρου Κωστόπουλου, καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε και ο Γιώργος Καράβας, μοντέλο και coach του GNTM 3. Μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχαν μια απολαυστική συνέντευξη και... απίστευτες ατάκες.

«Εγώ στο GNTM προσπάθησα να δώσω μόνο τη μόδα και να τους δείξω με την εμπειρία μου τι πρέπει να κάνουν, το είδα σαν κάστινγκ», είπε, ο Γιώργος Καράβας και ο παρουσιαστής, πέταξε μια απίστευτη ατάκα.

«Εγώ πιστεύω πως αν του χρόνου ξαναγίνει και είσαι εκεί, θα είσαι τελείως διαφορετικός. Μη σε πειράξει η φράση που θα πω, θα γίνεις τηλεοπτικό ζώο. Σε αυτή τη ζούγκλα που σε καλωσόρισα κάποια ένστικτά έρχονται και γίνονται τηλεοπτικά», σχολίασε.

Η εξομολόγηση του Καράβα στον Αρναούτογλου για την καριέρα του

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύχρονη καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ηττηθεί και έχει κλάψει για τη δουλειά του.

«Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας, αναφορικά με το GNTM - δείτε εδώ τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε πριν το ριάλιτι.

Για τη δουλειά του είπε: «Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

Γιώργος Καράβας The 2night show

Όσο για την οικογένειά του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας συγκαβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταλαμπαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».