Γιώργος Καράβας: Οι τηλεοπτικές προτάσεις πριν το GNTM και ο λόγος που δεν τις δεχόταν

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Οι τηλεοπτικές προτάσεις πριν το GNTM και ο λόγος που δεν τις δεχόταν

Στο Gala μίλησε το μοντέλο και coach του GNTM Γιώργος Καράβας για την εμπειρία του στην τηλεόραση, τις προτάσεις που είχε δεχτεί παλαιότερα και τον λόγο που αποφάσισε να πει το "Ναι" στο ριάλιτι μοντέλων.

Η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα

“Το φλερτ μου με την τηλεόραση μετράει χρόνια. Είχα κατά καιρούς δεχτεί διάφορες προτάσεις για να συμμετάσχω σε ψυχαγωγικά προγράμματα, όμως δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Η πρόταση για το GNTM ήρθε στην πιο κατάλληλη εποχή, καθώς λόγω της πανδημίας είχαν περιοριστεί τα επαγγελματικά μου ταξίδια στο εξωτερικό, οι επιδείξεις κι οι φωτογραφήσεις.

Οι παγκόσμιες παραγωγές στον χώρο της μόδας μειώθηκαν αλλά κι άλλαξαν μορφή. Το αντικείμενο ήταν σχετικό με τη δουλειά μου, κάτι που σίγουρα διευκόλυνε το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην αρχή δεν υπήρξε στρες. Το άγχος, όμως, δεν κράτησε περισσότερο από μία ημέρα. Το πρώτο βράδυ των γυρισμάτων ομολογώ ότι έμεινα άυπνος. Πριν λίγες μέρες η Ζενεβιέβ βρέθηκε με παίκτη του GNTM.

Έφτασα στο πλατό χωρίς να έχω κλείσει μάτι, τα έδωσα όλα κι από την επόμενη ημέρα όλα μπήκαν στην ροή που έπρεπε. Εκείνο που με βάρυνε στην αρχή ήταν πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι σκληρό Μέσο. Μπορείς να πεις κάτι κι εύκολα να παρεξηγηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία", δήλωσε ο Γιώργος Καράβας στο περιοδικό Gala.

καράβας gntm

Ο Γιώργος Καράβας ρίχνει ξανά τα «καρφιά» του για την Παπαγεωργίου - «Δεν ασχολούμαι καν!»

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Βασιλική Μπασιούρη και έριξε ξανά τα «καρφιά» του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κόντρα μεταξύ των δυο μοντέλων φαίνεται να μην έχει τελειωμό αφού και οι δύο από την μεριά τους δεν σταματούν να σχολιάζουν και να πετούν αβέρτα τις σπόντες τους.

Ο Γιώργος Καραβάς που φαίνεται να έχει κουραστεί με την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα, δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι καν, δεν με αγγίζουν καν σχόλια τέτοιου είδους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, ούτε εμένα, ούτε την Ηλιάνα. Κάθε άνθρωπος έχει κάνει την καριέρα του. That’s it!»

Μεταξύ των άλλων, τόνισε και την επιθυμία του να συνεχίσει και στον επόμενο κύκλο του GNTM, το ίδιο και η Βίκυ Καγιά που τον θεωρεί τον απόλυτο σταρ της φετινής σεζόν: «Θεωρώ ότι η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο: