Λένα Παπαρρηγοπούλου: «Αισθάνθηκα φυλακισμένη στα Μις Υφήλιος, λες και ήμασταν στον στρατό»

«Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λένα Παπαρρηγοπούλου: «Αισθάνθηκα φυλακισμένη στα Μις Υφήλιος, λες και ήμασταν στον στρατό»

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου μίλησε χθες στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θεό αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στα Μις Υφήλιος που την οδήγησαν στο να αφήσει οριστικά το μόντελινγκ.

Το μοντέλο έχει αφήσει πλέον πίσω της την καριέρα της στις πασαρέλες και έχει εντρυφήσει ακόμα περισσότερο στις σπουδές της στην Θεολογία.

«Οι σπουδές στην Θεολογία ήταν επιθυμία μου, γιατί είμαστε ένας λαός θρησκευόμενος και οι γονείς μου είχαν πάντα χριστιανικές αρχές. Είχα μια περιέργεια να εντρυφήσω σε αυτό και να μάθω περισσότερα πράγματα.

Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού. Αν νιώσεις την παρουσία είναι εύκολο να το πιστέψεις. Όταν ήμουν μικρή και κοιμόμουν στην γιαγιά μου, ένα βράδυ παρατήρησα την ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, δεν φοβόμουν. Δεν πρέπει να στεναχωρείς τον Θεό, όπως δεν πρέπει να στεναχωρείς τον πατέρα σου».

Για την απόφαση να πάρει μέρος στα καλλιστεία, είπε: «Δεν ήθελα να πάω, ήθελα να γίνω μοντέλο. Επειδή οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, ήταν ενθουσιασμένοι για τα καλλιστεία. Οι ιερείς το θεωρούσαν αντιφατικό. Αλλά εγώ πιστεύω ότι το αντιφατικό είναι στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό και αυτό που μου λέει η συνείδηση μου. Η θεϊκή φωνή μέσα σου.

Λένα Παπαρρηγοπούλου Καλλιστεία

Αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις. Όμως τα καλλιστεία για μένα ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια προβολή, κι ας μου έλεγαν όλοι να πάω. Έπρεπε να σκεφτώ λογικά. Τη θυμάμαι αυτή τη βραδιά. Ήμουν πολύ αγχωμένη. Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου

Δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, δεν μου προσφέρει κάτι. Ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια. Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου».

Στα Μεσάνυχτα χθες μίλησε και ο αδερφός της 19χρονης που έχει εξαφανιστεί στο Κορωπί. Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε.

Πράγματα που δεν ξέρατε για την Λένα Παπαρρηγοπούλου

πριν από 18 χρόνια στέφθηκε Σταρ Ελλάς, κάνοντας μια λαμπρή καριέρα στο modelling. Ωστόσο αυτό που την κέρδισε, ήταν η συγγραφή των βιβλίων.

Μετά τα καλλιστεία δούλεψε όπως έχει αναφέρει σαν μοντέλο με booker την κα Έλενα Χριστοπούλου, κάνοντας φωτογραφίσεις, επιδείξεις μόδας, διαφημιστικά. Πέρασε με επιτυχία στο Πανεπιστήμιο στη Θεολογία, επιλέγοντας όμως την καριέρα του μοντέλου.

Λένα Παπαρρηγοπούλου Μεσάνυχτα

Αν και ήταν ντροπαλή, ήθελε να κάνει μόνο φωτογραφίσεις αφού ο στόχος της ήταν να κερδίσει τον τίτλο στα Καλλιστεία, εκπροσωπόντας όπως και έγινε την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος.

Αυτό που τη χαρακτηρίζει όμως είναι η μοναδική της απλότητα, η ευγένειά της, η ταπεινότητά της, πρόσχαρη, με πάνεμορφο ψυχικό κόσμο, επιλέγοντας την αγάπη της για το Θεό.