Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για την παρενόχληση

Η πρώτη της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για την παρενόχληση

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια εκ των πολλών γυναικών που είχε δεχτεί παρενόχληση στο παρελθόν με την ίδια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση, ύστερα από την συγκλονιστική αποκάλυψη της.

Μετά την Σοφία Μπεκατώρου, πολλοί είναι αυτοί -ιδίως γυναίκες- που έχουν εξομολογηθεί τις δικές τους εμπειρίες πάνω στην κακοποίηση και την παρενόχληση.

Μετά την σοκαριστική μαρτυρία και της Μαίρη Συνατσάκη, τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν αμέτρητα.

Λίγο μετά, η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από μερικά Instagram Stories.

Μαίρη Συνατσάκη πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για την παρενόχληση

Η Μαίρη Συνατσάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της - «Με τον Αιμιλιάνο όλα είναι..»

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της σόου μπιζ αυτή τη περίοδο είναι ο χωρισμός της Μαίρη Συνατσάκη και του Αιμιλιάνο Σταματάκη με την πρώτη να σπάει την σιωπή της και να επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονται.

Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τη τσάκωσε έξω από τα γυρίσματα των φετινών MAD VMA, όπως και ο φακός του Youweekly την Τούνη και την Αλεξανδράκη, και φυσικά ρωτήθηκε για τον χωρισμό.

Η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Ό,τι ξέρεις αυτό ισχύει! Ναι, είμαι καλά! Με τον Αιμιλιανό όλα είναι πολύ καλά”

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Ατζαράκη, αποκάλυψε: “Ψέματα! Επειδή κάναμε το Bachelor μαζί και τον διεκδικούσα; Δεν ισχύει ούτε αυτό. Απλά είμαστε συνεργάτες σε διάφορα πράγματα”.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα