Άκης Δείξιμος: «Είχα συζητήσει με το J2us αλλά έπαθα κορωνοϊό»

Κάνει πλασμαφαίρεση για να βοηθήσει στις έρευνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άκης Δείξιμος: «Είχα συζητήσει με το J2us αλλά έπαθα κορωνοϊό»

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε έρθει σε συζητήσεις με το J2US, οι οποίες ωστόσο σταμάτησαν απότομα καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ερμηνευτής μίλησε αναλυτικά για την περιπέτεια που έζησε με τον ιό και ξεκαθάρισε πως έχει δώσει πλάσμα από το αίμα του, για να βοηθηθούν οι ασθενείς που παλεύουν με τον κορωνοϊό, ενώ και ο ίδιος είχε κάνει μία ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

«Το ότι πέρασα κορωνοϊό, με κάνει και νιώθω πιο δυνατός πλέον. Δεν αγχώθηκα με τον covid. Άρρωστος ήμουν και σαν άρρωστος πέρασα 14 ημέρες σπίτι μου. Η διαφορά ήταν ότι ήμουν ολομόναχος, με τον σκύλο μου. Πρόσφατα πέρασα τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης, έδωσα δηλαδή πλάσμα από το αίμα μου για να βοηθήσω άλλους, οι οποίοι νοσούν από covid.

Άκης Δείξιμος κορωνοϊός

Είχε συζητηθεί για το J2US, αλλά έπαθα κορωνοϊό. Εκεί δεν μπορούσαμε πλέον να συνεχίσουμε τις συζητήσεις…», είπε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Άκη Δείξιμο

Ο Άκης Δείξιμος γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1977 και είναι τραγουδιστής και δημιουργός!

Ο Άκης Δείξιμος γεννήθηκε στο Μοσχάτο και σε ηλικία μόλις 10 ετών ξεκίνησε σπουδές κιθάρας ενώ παράλληλα συμμετείχε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, δίνοντας σημαντικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επαγγελματίας μουσικός ως το 1992 ο Άκης Δείξιμος και το 1997 ξεκινά να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Δημήτρης Κόκοτας, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα κ.ά.

Άκης Δείξιμος βιογραφικό

Μεγάλες επιτυχίες σε μουσική Άκη Δείξιμου: “Αν υπάρχει Παράδεισος”/Νατάσα Θεοδωρίδου, “Απόδειξέ το”/Αντώνης Ρέμος, “Θαύματα”/Νίνο, “Στο αντίθετο ρεύμα”/Γιάννης Πλούταρχος, “Κάνει μοναξιά”/Ηλίας Βρεττός, “Μες την τρέλα μου”/Κέλλυ Κελεκίδου και άλλα πολλά.