Την Δευτέρα μπαίνει στο Πρωινό ο Λιάγκας! Η ατάκα της Σκορδά - «Πρέπει να λέω το όνομα του;»

"Έλιωσαν" στα γέλια οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την Δευτέρα μπαίνει στο Πρωινό ο Λιάγκας! Η ατάκα της Σκορδά - «Πρέπει να λέω το όνομα του;»

Την ερχόμενη Δευτέρα 25/1 θα μπει στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, επιστρέφοντας έτσι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το γεγονός μάλιστα, σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά με την Λίτσα Πατέρα - λίγο πριν πει τα ζώδια - με την παρουσιάστρια να πετάει απίστευτη ατάκα.

Kατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με την αστρολόγο, η ίδια αναφέρθηκε στον γνωστό παρουσιαστή. «Εγώ που σε αγαπάω και εσύ θα έρθεις την Δευτέρα;», είπε, με την Λίτσα Πατέρα να απαντά «Βεβαίως θα έρθω τη Δευτέρα! Είναι μία σημαντική ημέρα για την εκπομπή μας για όλους μας!».

«Λιτσάκι μου γλυκό, αστειεύομαι! Πήγα να πω ότι αγαπάς περισσότερο τον… Πρέπει να λέω και το όνομα ε; Τον Δίδυμο!», της απάντησε στη συνέχεια με τη σειρά της αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά»

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά μίλησε στη Real Life και ξεκαθάρισε πως μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα να συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά μαζί του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήρθε για να ρίξει μία βόμβα στο τηλεοπτικό πεδίο την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να πάρει ξανά τη θέση του στο Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αν και η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον παρουσιαστή, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως οι δυο τους θα αναλάβουν ξανά το Πρωινό που δημιούργησαν μαζί.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εφημερίδα RealLife και την Αλεξάνδρα Αντωνίου δήλωσε, σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: «Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε».