Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαγγέλης Περρής: «Ο Λιάγκας δεν έτρωγε καλά στον ΣΚΑΪ και ήρθε εδώ γιατί έχουμε καλύτερη μαγειρική»

Έτσι σχολίασε την επιστροφή του στο Πρωινό

Βαγγέλης Περρής: «Ο Λιάγκας δεν έτρωγε καλά στον ΣΚΑΪ και ήρθε εδώ γιατί έχουμε καλύτερη μαγειρική»
News 16.01.2021 13:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο ο Βαγγέλης Περρής όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκαν στην μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

«Έρχονται; Τα καλύτερα; Θα κάθεται δίπλα μου, στη θέση της Σάσας Σταμάτη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μάλιστα έκανε και ένα ειρωνικό σχόλιο τις προάλλες στον αέρα της εκπομπής για τον παρουσιαστή.

Ουγγαρέζος Λιάγκας

O Βαγγέλης Περρής τόνισε: «Όλα μια χαρά, είχαμε επισκέψεις. Είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι. Εγώ έχω ετοιμάσει έναν λόγο, θα τον δείτε. Εγώ θα είμαι κοντά στο νέο καθεστώς, ο καθένας φυλάει τα νώτα του, ξέρεις… Χαλί κόκκινο. Το πρώτο που πρέπει να πεις στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον βλέπεις είναι ότι έχει αδυνατίσει. Αυτά! Τα έχω έτοιμα. Ο Λιάγκας δεν έτρωγε καλά στον ΣΚΑΪ και ήρθε εδώ γιατί έχουμε καλύτερη μαγειρική.

Σίγουρα θα δυναμωθεί η εκπομπή, αυτό με ενδιαφέρει. Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακραίες διαφωνίες, αλλά και αυτό είναι καλό. Δηλαδή, μέσα από τη διαφωνία, ο κόσμος μπορεί να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει άποψη. Κάθε κίνηση έχει ρίσκο. Στην τηλεόραση συμβαίνουν πράγματα που πάντοτε είναι απρόβλεπτα. Ξαφνικά κάτι μπορεί να συμβεί, που αυτό που θεωρείς όπλο να φανεί ότι ήταν σφεντόνα. Όλα θα κριθούν μπροστά στην οθόνη».

Γιώργος Λιάγκας για Πρωινό - «Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα»

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε και στο πλατό του Πρωινού και αυτή τη φορά μίλησε για τον ρόλο του στην εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πως έχει έρθει για να κάτσει στο πάνελ, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο παρουσιαστής έκανε τη δική του έκπληξη στην Λίτσα Πατέρα η οποία τον καλωσόρισε πίσω στην εκπομπή. Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του της είπε: «Λίτσα να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη. Τη μέρα που θα ξεκινήσουμε με τη Φαίη μαζί, τη Δευτέρα, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό».

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Η Λίτσα Πατέρα του απάντησε πως δεν πρόκειται να το χάσει με τίποτα ενώ σε εκείνο το σημείο επενέβη η Φαίη Σκορδά η οποία τόνισε πως εκείνη θα αποφασίσει πότε θα γίνει η πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής της απάντησε: «Εσύ Φαίη μου, εσύ. Εγώ ήρθα για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο». Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε και χθες στο πλατό του Πρωινού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λίτσα Πατέρα: Η αντίδραση της για την επιστροφή του Λιάγκα - "Πιστεύω σε αυτή τη χημεία"

Κόνι Μεταξά: Έκανε το πρώτο σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Share