Φαίη Σκορδά για την υπόθεση Μπεκατώρου: «Έχεις έναν άνθρωπο που είναι βρώμικος και σε προσβάλλει»

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για την υπόθεση Μπεκατώρου: «Έχεις έναν άνθρωπο που είναι βρώμικος και σε προσβάλλει»

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε σήμερα το πρωί τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για την κακοποίησή της και ξέσπασε για τον άνθρωπο που της έκανε κακό.

Η ολυμπιονίκης μίλησε χθες ξανά για το περιστατικό και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της. Έτσι σήμερα, η Φαίη Σκορδά τόνισε για ακόμα μία φορά πόσο άσχημη είναι η πράξη του ανθρώπου που τη κακοποίησε και εξήγησε πως προσπαθεί να κάνει το θύμα να αισθανθεί άσχημα.

«Το "έλα μωρέ τι φοβάσαι", το "έλα μωρέ δεν είναι κάτι" όταν δεν έχεις βρώμικο μυαλό και είσαι κανονικός, εκείνη την ώρα τι αισθάνεται η γυναίκα; Ντροπή; Γιατί έχεις τα δύο άκρα. Έχεις έναν άνθρωπο που είναι βρώμικος και σε προσβάλλει εκείνη την ώρα, σε κάνει να ντρέπεσαι. Αν πεις δεν θα ανέβω, θα παρεξηγηθεί. Σε φέρνει σε αυτή τη θέση να απολογείσαι.

Φαίη Σκορδά Σοφία Μπεκατώρου

Όποιος φέρεται έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξανακάνει. Δεν είναι ότι του βγάζει η στιγμή ή η γυναίκα… Δεν είναι της στιγμής, είναι ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το θύμα αλλά με εκείνον. Η Σοφία Μπεκατώρου ξύπνησε από όλο αυτό και είπα ότι πρέπει να αντιδράσει γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει φερθεί ξανά και ξανά έτσι», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Σοφία Μπεκατώρου: Το ξέσπασμα της Σκορδά κατά της Ομοσπονδίας - «Δεν μπορώ να το καταπιώ»

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας ξέσπασε κατά την διάρκεια του Πρωινού αναφορικά με το πως αντιμετώπισε η Ομοσπονδία την Σοφία Μπεκατώρου.

Η Ολυμπιονίκης πριν μερικές μέρες αποκάλυψε δημόσια πως έπεσε θύμα κακοποίησης και βιασμού από παράγοντα του αθλητισμού με την Ομοσπονδία να κάνει λόγο για ένα «δυσάρεστο περιστατικό».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ξεσπάσουν κατά της Ομοσπονδίας και της αντιμετώπισης της προς τέτοια θέματα.

Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά η οποία πήρε δημόσια θέση μέσα από την εκπομπή της και «άδειασε» με την σειρά της την αρχική αντίδραση της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Αυτό το «δυσάρεστο γεγονός», εγώ δεν μπορώ να το καταπιώ. Από την ώρα που το διάβασα δεν μπόρεσα να το καταπιώ και ήθελα να γράψω και στα social media και είπα «όχι» θα το κάνω μέσα από την εκπομπή. Δεν μπορείς να το λες έτσι..».