Survivor 4 - Αγγελική Λάμπρη: "Στην αρχή έκραζα για πλάκα και το πουλί μου απάντησε"

Αποκάλυψε όλο το σκηνικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αγγελική Λάμπρη:

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it ήταν το πρωί της Παρασκευής η Αγγελική Λάμπρη η οποία επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.,

H πρώην παίκτρια του Survivor η οποία αποκάλυψε πως έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης την καλύτερη στιγμή, μίλησε και για το περιστατικό στο Survivor όπου την είδαμε να μιλάει σε ένα πουλί και μάλιστα να ενοχλεί την Κάτια Ταραμπάνκο.

Όπως λοιπόν δήλωσε, μιλούσε πολύ συχνά στα πτηνά και είχε επιστροφή. Κάποια στιγμή ενώ "έκραξε" για πλάκα, πήρε απάντηση και το πουλί κατέβηκε από το δέντρο. Έτσι το συνέχισε και όμως είπε είχε πολύ πλακά.

λάμπρη survivor

Δείτε εδώ όλο το απόσπασμα της Αγγελικής Λάμπρη

Survivor 4: Αγγελική Λάμπρη για Περικλή - «Έχει γίνει κάτι που τον έφτασε στα όριά του»

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στάση που κρατάει αυτόν τον καιρό μέσα στο παιχνίδι ο Περικλής Κονδυλάτος, τονίζοντας πως προφανώς κάτι τον έχει ενοχλήσει και αντιδρά.

H ηθοποιός εξήγησε πως η αποχώρησή της του έχει στοιχίσει και πως είναι πολλά που γίνονται στις παραλίες αλλά δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση, επομένως είναι άδικο να κρίνουμε τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Το αγόρι μου έκλαιγε όταν έφυγα. Είχαμε απίστευτη χημεία, κάναμε την πλάκα μας. Ένα παιχνίδι είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται αλλά αν κάτι με ενοχλεί, θα πάρω θέση.

Ο Περικλής δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί μέσα. Είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος που είναι υπέρ της ομάδας και λειτουργεί ομαδικά. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά της. Είναι 24 ώρες και εμείς βλέπουμε μόνο 20 λεπτά. Γίνεται συρραφή, των highlights, των τσακωμών θα πω εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Λάμπρη.