Σκηνή επός στο Κοινωνία Ώρα Mega - Η πίτσα που όλο ερχόταν και δεν εμφανίστηκε τελικά ποτέ

Όποιος έχει την πίτσα να την φέρει πίσω!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σκηνή επός στο Κοινωνία Ώρα Mega - Η πίτσα που όλο ερχόταν και δεν εμφανίστηκε τελικά ποτέ

Μια σκηνή έπος διαδραματίστηκε στην «Κοινωνία ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής με μια πίτσα που.. όλο ερχόταν και τελικά δεν έφτασε ποτέ!

Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου -που πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο νοσοκομείο- βρέθηκε από νωρίς το πρωί σε έναν χώρο εστίασης στον οποίο οι πελάτες μπορούν να πάρουν από νωρίς καφέ αλλά και.. πίτσες!

Σκηνή επός στο Κοινωνία Ώρα Mega

Μόλις οι παρουσιαστές Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος το άκουσαν χάρηκαν αλλά τελικά έμειναν μόνο με την χαρά και χωρίς την πίτσα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημέρωνε την ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του MEGA πως «έρχεται η πίτσα σε δύο λεπτάκια» χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς συνεχώς μεταφερόταν σε επόμενο λεπτό.

Τον λόγο πήρε π Ιορδάνης Χασαπόπουλος και χιουμοριστικά προειδοποίησε πως «δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα, περιμένουμε την πίτσα».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA

H εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» είναι το απαραίτητο, πρώτο πρωινό ραντεβού μας με την ενημέρωση. Δευτέρα έως Παρασκευή, 05:30 με 10:00 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, μας μεταφέρουν με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας.

Μαζί τους η πιο ενημερωμένη ομάδα ρεπόρτερ και σχολιαστών.

Από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπου υπάρχει είδηση, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις αλλά και διαρκή επαφή με τους τηλεθεατές οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν τα σχόλιά τους, τις παρεμβάσεις τους αλλά και τις πληροφορίες για κάθε θέμα που πρέπει να αναδειχθεί.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ανοίγουν καθημερινά και σε σταθερή βάση, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν, δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές. Παρουσιάζουν τα μεγάλα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και χωρίς υπερβολές, φωτίζουν τα καθημερινά προβλήματα που ζητούν λύση, συνομιλούν με τους αρμόδιους, ζητούν απαντήσεις από τους θεσμικούς υπεύθυνους.