Στο νοσοκομείο η Μπάγια Αντωνοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μπάγια Αντωνοπούλου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Μπάγια Αντωνοπούλου. Τι συνέβη στη δημοσιογράφο και έτρεξε εσπευσμένα στο ιατρείο;

Σύμφωνα με την δημοσίευση της ίδια, πήγε να δώσει αίμα εθελοντικά για όσους το χρειάζονται και παρότρυνε και όλους όσους την ακολουθούν να κάνουν αυτή τη καλή πράξη.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσίευση της έλεγε:

"Μερικά λεπτά από τη ζωή σου για να πραγματοποιηθεί μία πράξη αγάπης, προσφοράς, αλληλεγγύης..η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Το αίμα είναι ίσως το μοναδικό δώρο της ζωής που κάθε ένας από εμάς έχει άφθονο.Ειδικά τώρα με τον COVID-19 η έλλειψη αίματος είναι μεγάλη..ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΙΜΑ
#αιμοδοσία #δωσεαιμαχαρισεζωη" Χαρμόσυνα τα νέα για την Μπάγια δείτε φωτογραφίες από την εκκλησία

Ευχάριστα νέα για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη γνωστή παρουσιάστρια, Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία προχώρησε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, και φαίνεται να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ με τη νέα εμπειρία που την περιμένει.

Φέτος, την είδαμε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ωστόσο η Μπάγια, είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ.

Συγκεκριμένα, έκλεισε με τον ραδιοφωνικό σταθμό, Παραπολιτικά, όπου θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή. Στο πρόγραμμα του σταθμού εντάχθηκαν άλλοι 7 δημιοσιογράφοι.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, θα κάνει πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε για τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δόθηκε παραπάνω...»

Για τη ρήξη που είχε στη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκαλύψεις η Μπάγια Αντωνοπούλου, σχεδόν δυο χρόνια μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί φέτος νασυμπαρουσιάζει την Κοινωνία Ώρα Mega, στο πλευρό του Νίκου Φιλιππίδη, έχοντας έτσι επιστρέψει στην ενημέρωση, ωστόσο κάποια πράγματα δεν θα τα έκανε ξανά.

«Το Survivor Πανόραμα» δεν είναι κάτι που θα έκανα ξανά, γιατί δεν με εκφράζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα που πήρα αυτή την απόφαση. Είδα, όμως ότι δεν ταιριάζει με μένα, στην προσωπικότητά μου. Η ενημέρωση είναι ο δρόμος που θα ήθελα να πορευτώ και γι’ αυτό παλεύω καθημερινά να εξελίσσομαι». Να σημειώσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου, χώρισε από το σύντροφό της.