Βαλάντης: "Γνωρίζω πολλά για τη βιολογία του ανθρώπου"

Αποκαλύπτει αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βαλάντης:

Ο Βαλάντης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στο Ευτυχείτε και μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊου και το εμβόλιο.

«Σίγουρα όταν θα έρθει η στιγμή θα κάνω το εμβόλιο, θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση όλου του κόσμου. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, είμαι ένας υγιής άνθρωπος προς το παρόν οπότε και είμαι λιγότερο αγχωμένος. Αν προκύψει μια μετάλλαξη και γίνουν χειρότερα τα πράγματα, πάλι το ξανασκέφτεσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

«Όταν ξεκίνησε η κατάσταση του κορονοϊού, θυμάμαι πως ήταν 8 Μαρτίου γιατί μου ακυρώθηκε μια εμφάνιση, έβλεπα όλους να μην φοράνε μάσκα. Επειδή είμαι και σπουδαστής πια και επαναφοιτώ στα ΤΕΙ Αθήνας και το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τη βιολογία του ανθρώπου. Έτσι έλεγα από την αρχή και από το καλοκαίρι ότι θα δούμε κρούσματα τον χειμώνα και δεν το πίστευαν» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό διάβασε on air το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα, λοιπόν, ότι το μόνο που δεν προστατεύουμε είναι τα ρούχα μας. Ο ιός μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο και θα μεταφέρεις τον ιό μέσα στο σπίτι σου αν έχεις κάτσει κάπου».

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Βαλάντη για τον κορωνοϊό

Ξεσπά ο Βαλάντης - «Όταν βγήκα στη σκηνή όλοι σχολίαζαν το πώς είμαι και μου έκαναν μπούλινγκ»

Το μεσημέρι του Σάββατου, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και εξομολογήθηκε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα στην Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την πρώην σύντροφο του, για ορισμένες προκλητικές δηλώσεις του αλλά και για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί/

Αρχικά, ο Βαλάντης που διάβασε on air το μήνυμα της πρώην του δήλωσε: «Δεν έχω ζήσει τέτοιο άνθρωπο ξανά στη ζωή μου, είναι απίστευτο αυτό που τράβηξα και με ποιον τρόπο. Μου έλεγαν οι φίλοι μου ότι είμαι υπνωτισμένος. Έζησα τα πάντα, από bulling μέχρι οτιδήποτε.

Ξαφνικά άρχισε η απαξίωση, μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μια όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλει και 1.500 ευρώ το μήνα. Θέλω να τα διαγράψω όλα. Βλέπεις κάποια πράγματα από την αρχή αλλά είναι ο έρωτας και τα περνάς όλα….. Πήγε να μου κάνει κακό. Τα είπα όλα αυτά γιατί μου ζητήθηκε να αιτιολογηθώ γιατί πρέπει να διαγράψω 3μιση χρόνια από τη ζωή μου. Είχαμε πει να φτιάξουμε κάποια πράγματα για να είμαστε καλά και μετά με κορόιδευε».

Όσον αφορά κάποιες προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει τόνισε: «Εγώ κάνω σάτιρα, δεν την καταλαβαίνουν γιατί είμαι τραγουδιστής. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η φωνή του Πάριου. Μακάρι όλοι να ήταν Πάριοι και Αλεξίου. Επίσης αυτό που είπα είναι ότι όπως γνωρίζω έναν άνθρωπο έτσι θέλω να παραμείνει».

βαλάντης μπούλινγκ

Αυτή είναι η εξομολόγηση του Βαλάντη για το μπούλινγκ που έχει αντιμετωπίσει από μικρός

«Ακόμα και όταν βγήκα στη σκηνή όλοι σχολίαζαν το πώς είμαι. Όλοι μου έκαναν bulling οι δημοσιογράφοι. Αυτά μένουν μέσα σου. Ασχολήθηκα με αυτή την κυρία πολυτελείας, γιατί ασχολήθηκε με την αξία του Βαλάντη, όχι με τον άνθρωπο.

Δεν χτυπάς έναν άνθρωπο με βάση την καλλιτεχνική του αξία. Έβλαψε την τιμή μου, την αξιοπρέπειά μου, δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν, μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό. Κάποια βράδια δεν κοιμάμαι γιατί έχω κάνει κακό στον εαυτό μου».