Βαλάντης: "Είμαι δυσαρεστημένος που έχασε ο Τράμπ, θα τον ψήφιζα"

Οι απόψεις του τραγουδιστή για τις εκλογές των ΗΠΑ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βαλάντης:

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στο Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στις εκλογές των ΗΠΑ και το γεγονός πως έχασε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που τον στεναχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στην ορκωμοσία του Τραμπ αφού ο ξάδερφος του βρίσκεται στην ίδια παράταξη στην Αμερική και είχε κερδίσει πολλές ψήφους.

Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τραμπ απάντησε: "Φυσικά και θα τον ψήφιζα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Αμερική. Δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο, έχει συμφιλιώσει πολλές χώρες που ήταν αντίθετες με την Αμερική." δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό διάβασε on air το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

Και όσον αφορά την διαχείριση του Τραμπ στο κομμάτι του κορωνοϊου και το γεγονός πως είχε προτρέψει τον λαό να πιεί χλωρίνη, σχολίασε πως πρόκειται για χιούμορ που οι δημοσιογράφοι κάνουν θέμα.

βαλάντης υπέρ τραμπ

Δείτε όλο το απόσπασμα του Βαλάντη

Βαλάντης: "Γνωρίζω πολλά για τη βιολογία του ανθρώπου"

«Σίγουρα όταν θα έρθει η στιγμή θα κάνω το εμβόλιο, θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση όλου του κόσμου. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, είμαι ένας υγιής άνθρωπος προς το παρόν οπότε και είμαι λιγότερο αγχωμένος. Αν προκύψει μια μετάλλαξη και γίνουν χειρότερα τα πράγματα, πάλι το ξανασκέφτεσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

«Όταν ξεκίνησε η κατάσταση του κορονοϊού, θυμάμαι πως ήταν 8 Μαρτίου γιατί μου ακυρώθηκε μια εμφάνιση, έβλεπα όλους να μην φοράνε μάσκα. Επειδή είμαι και σπουδαστής πια και επαναφοιτώ στα ΤΕΙ Αθήνας και το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τη βιολογία του ανθρώπου. Έτσι έλεγα από την αρχή και από το καλοκαίρι ότι θα δούμε κρούσματα τον χειμώνα και δεν το πίστευαν» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα, λοιπόν, ότι το μόνο που δεν προστατεύουμε είναι τα ρούχα μας. Ο ιός μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο και θα μεταφέρεις τον ιό μέσα στο σπίτι σου αν έχεις κάτσει κάπου».