Σάστισε η Βάνια - Την φίλησε στο στόμα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Άφωνοι όλοι στο Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάστισε η Βάνια - Την φίλησε στο στόμα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το απόλυτο σοκ έπαθε η Βάνια με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος την φίλησε ξαφνικά στο στόμα.

Ως θαυμάστρια του Νάσου, η Βάνια μίλαγε για αυτόν στον Νίκο Μουτσινά με τον πρώτο ξαφνικά να μπαίνει σαν σίφουνας στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι.

 ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φίλησε την Βάνια

Ο παρουσιαστής είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις τον είδε, αλλά το μεγάλο σοκ ήταν όταν ο Νάσος «άρπαξε» και φίλησε με πάθος στο στόμα την Βάνια με την ίδια να τρελαίνεται.

Ο Νάσος -που πλέον είναι επιβεβαιωμένο που δεν είναι ζευγάρι με την Ζόζεφιν- αμέσως μετά της δήλωσε “Eγώ για σένα ήρθα”! Φυσικά, αμέσως μετά κάθισε με τον Νίκο Μουτσινά και συζήτησαν τόσο για την συμμετοχή του στο 2US όσο και για το Survivor.

The Bachelor 2: Δεν θα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τελικά

Ψέμα είναι τελικά η είδηση που κυκλοφορεί και θέλει έναν πρώην παίκτη του Survivor να είναι ο επόμενος Έλληνας εργένης του The Bachelor. Μάλιστα, το αποκάλυψε ο ίδιος στον αέρα προγράμματος που ήταν live το βράδυ των Χριστουγέννων. Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο που εκπομπές και δημοσιεύματα τον ήθελαν να παίρνει την θέση του Βασιλάκου στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι και να βρει τον έρωτα όπως έκανε και ο Παναγιώτης στα μάτια της Νικόλ.

Ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε την σπόντα του λέγοντας «Παντρεύεται ο Νάσος, ο Bachelor» με τον Παπαργυρόπουλο να απαντά: «Τι φήμες είναι αυτό πάλι; Ούτε νύξη μου έχουν κάνει».

Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο: «Καλύτερα να μην σου κάνουν»