Έλα και θα δείς: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι

Όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλα και θα δείς: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» και αυτή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 23:00 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του 'Ελα και θα δείς

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται τη μοναδική δημιουργό των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Μιρέλλα Παπαοικονόμου με τις συναρπαστικές ιστορίες της και τον σπουδαίο μουσικό Δημήτρη Παπαδημητρίου με τις υπέροχες μουσικές και τα τραγούδια του. Μαζί τους αγαπημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν σε σειρές του MEGA, ο Κώστας Κόκλας, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Κατερίνα Λέχου, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Αγγελική Δημητρακοπούλου μοιράζονται εμπειρίες και αναμνήσεις από την τηλεοπτική τους πορεία.

Ακόμα, στο πλατό της εκπομπής, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται τηλεοπτικά οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς του MEGA «Αναστασία», ο Άλκης Κούρκουλος και η Μυρτώ Αλικάκη. Από το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Στην παρέα του Θοδωρή Αθερίδη θα βρεθούν τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βερόνικα Δαβάκη και ο Θοδωρής Βουτσικάκης που θα μας θυμίσουν τραγούδια που αγαπήσαμε. Πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής είχε εξομολογηθεί για την κατάθλιψη.

Συγκινητικές αποκαλύψεις, κέφι, πειράγματα και φυσικά απίστευτα παρασκήνια από θεατρικές και τηλεοπτικές συνεργασίες που αγαπήθηκαν όσο λίγες στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ MEGA

#elakaithadeis #ελακαιθαδεις

Instagram: @elakaithadeis

έλα και θα δείς

Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη, δηλαδή του γιου της κόρης του, Φωτεινής.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή του αγαπημένου της αλλά και στη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια.

«Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι. Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, Σμαράγδα γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατρειά.

Άμα λίγο ξεκολλήσεις και δεις ότι δεν είναι ο εαυτός σου το κέντρο του κόσμου, είσαι οκ. Εγώ κουράζομαι με αυτόν τον ναρκισσισμό, ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις κάτι και να είσαι στην τρίχα και ωραίος. Θέλω και λίγο να είμαι όπως νιώθω».