Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση για την επιστροφή στο Πρωινό

Την Δευτέρα θα εμφανιστεί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση για την επιστροφή στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μπει στη τελική ευθεία για να εμφανιστεί στο Πρωινό μαζί με την Φαίη Σκορδά και μάλιστα έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του.

Σαν βόμβα έπεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Λιάγκας μετά από αρκετά χρόνια θα βρεθεί στο πλατό του Πρωινού με τη Φαίη Σκορδά. Κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει αυτή η νέα φόρμουλα αλλά με λίγη υπομονή θα το μάθουμε.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25/1 ο Γιώργος θα πει "Καλημέρα" από τον Αnt1 ενώ εχθές σε μια στιγμή που η κάμερα "έπιασε" τον παρουσιαστή να είναι πίσω από τις κάμερες, ο σκύλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν σταμάτησε να του γαβγίζει!

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

λιάγκας πρωινό

Την Δευτέρα μπαίνει στο Πρωινό ο Λιάγκας! Η ατάκα της Σκορδά - «Πρέπει να λέω το όνομα του;»

Την ερχόμενη Δευτέρα 25/1 θα μπει στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, επιστρέφοντας έτσι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το γεγονός μάλιστα, σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά με την Λίτσα Πατέρα - λίγο πριν πει τα ζώδια - με την παρουσιάστρια να πετάει απίστευτη ατάκα.

Kατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με την αστρολόγο, η ίδια αναφέρθηκε στον γνωστό παρουσιαστή. «Εγώ που σε αγαπάω και εσύ θα έρθεις την Δευτέρα;», είπε, με την Λίτσα Πατέρα να απαντά «Βεβαίως θα έρθω τη Δευτέρα! Είναι μία σημαντική ημέρα για την εκπομπή μας για όλους μας!».

«Λιτσάκι μου γλυκό, αστειεύομαι! Πήγα να πω ότι αγαπάς περισσότερο τον… Πρέπει να λέω και το όνομα ε; Τον Δίδυμο!», της απάντησε στη συνέχεια με τη σειρά της αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα.