Πρωινό: Ο σκύλος του Ουγγαρέζου γάβγιζε ασταμάτητα στον Λιάγκα

Με το που τον μύρισε πως μπήκε στο πλατό έγινε το έλα να δεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Ο σκύλος του Ουγγαρέζου γάβγιζε ασταμάτητα στον Λιάγκα

Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από το Πρωινό και καθημερινά πηγαίνει στο πλατό. Σήμερα λοιπόν, με το που πάτησε το πόδι του στην εκπομπή, ο σκύλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, του γάβγιζε ασταμάτητα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα ο Βαγγέλης Περρής και σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor όπου επικράτησε χαμός με τους τσακωμούς, η Φαίη Σκορδά σταμάτησε για λίγο τη συζήτηση γελώντας για να μεταφέρει τι συνέβη στο πλατό.

«Ήρθε, για αυτό;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συνεχίζει «Βαγγέλη συγγνώμη, πριν συνεχίσεις. Ξέρεις τι έχει συμβεί εδώ με τον Κούπερ; Γαβγίζει τρελά στον Λιάγκα και τώρα να κοίτα εδώ, έχει έρθει».

Το βίντεο όπου ο σκύλος του Ουγγαρέζου γάβγιζε στον Λιάγκα

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά»

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά μίλησε στη Real Life και ξεκαθάρισε πως μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα να συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά μαζί του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήρθε για να ρίξει μία βόμβα στο τηλεοπτικό πεδίο την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να πάρει ξανά τη θέση του στο Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αν και η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον παρουσιαστή, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως οι δυο τους θα αναλάβουν ξανά το Πρωινό που δημιούργησαν μαζί.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εφημερίδα RealLife και την Αλεξάνδρα Αντωνίου δήλωσε, σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: «Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε».