Βαγγέλης Δρίσκας: "Αν το My Greece πάει στο Mega, θα μου είναι δύσκολο"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βαγγέλης Δρίσκας:

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το My Greece στο Mega.

H συνεργασία μου με την Δέσποινα Βανδή ήταν εξαιρετική. Από τη μία είναι η σούπερ σταρ που ξέρουμε και από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που ανοίγει το σπίτι του, μαγειρεύει, φιλοξενεί, έχει χιούμορ».

«Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με σκοπό να είμαι πίσω από τις κάμερες, αλλά στο πρώτο μας ραντεβού αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί» πρόσθεσε με χαμόγελο. «Ο κύκλος με τις δύο σεζόν του My Greece έκλεισε πέρυσι τον Νοέμβριο λόγω κορωνοϊού. Η εκπομπή βασίζεται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίας και αρχαιολογικούς χώρους που ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι κλειστά όλα. Δεν ξέρω αν θα επανέλθει από τον Φεβρουάριο, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Αυτά δήλωσε ο Βαγγέλης Δρίσκας για το My Greece

«Φημολογείται ότι θα πάει στο MEGA. Εγώ προς το παρόν είμαι στο OPEN και έχω να παραδώσω αρκετά επεισόδια. Τώρα αν θα πάει στο Mega, πραγματικά, δεν το ξέρω. Δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε στη σύνθεση της εκπομπής ούτε στη σχέση μας. Αλλά, αν για κάποιο λόγο έχουν αποφασίσει να πάνε στο MEGA και πολύ γρήγορα, θα είναι δύσκολο για μένα τώρα πια γιατί ανήκω στο OPEN» υπογράμμισε ο Βαγγέλης Δρίσκας.

σημειώσουμε πως η εκπομπή διακόπηκε τον Νοέμβριο.

Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για εξωτερική γυμναστική παρά το τσουχτερό κρύο!

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ το σώμα της και τη διατροφή της, πολύ συχνά μάλιστα μας δείχνει το τρόπο που γυμνάζεται. Έτσι και τώρα αν και με παγωνιά βγήκε στη εξοχή να αθληθεί παραβλέποντας το τσουχτερό κρύο.

Η τραγουδίστρια χρόνια τώρα δοκιμάζει διάφορες μορφές γυμναστικής για να έχει ένα δυνατό και υγιές σώμα και το καταφέρνει μια χαρά αφού πάντα είναι σε φόρμα. Μέσα από τον λογαριασμό της αυτή τη φορά μας αποκάλυψε πως ο γυμναστής της την δυσκόλεψε αρκετά και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο ακόμα και η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ.

Τίποτα όμως δεν πτοεί την Δέσποινα Βανδή "Είναι μια πολύ δύσκολη άσκηση που θέλει συγκέντρωση,focus και ήδη με έχει κουράσει αρκετά" ακούμε την τραγουδίστρια να λέει όσο ο γυμναστής της την εμψυχώνει. Δείτε ακόμα, μια ανάρτηση της τραγουδίστριας πριν λίγες μέρες.

δέσποινα βανδή γυμναστική