Φωτεινή Γεωργαντά: Απαντά για το τηλεμάρκετινγκ - "Εξαρτάται πως το κάνεις"

Μίλησε για τα χρόνια της στη τηλεόραση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτεινή Γεωργαντά: Απαντά για το τηλεμάρκετινγκ -

Η Φωτεινή Γεωργαντά μίλησε στην κάμερα του Pop up και σχολίασε τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση αλλά και το τηλεμάρκετινγκ.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Γεωργαντά ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκομαι στην τηλεόραση. Σχεδόν 27 ολόκληρα χρόνια και δεν έχω βαρεθεί ακόμα».

«Εξαρτάται πως το κάνεις το τηλεμάρκετινγκ. Υπάρχει τηλεμάρκετινγκ και τηλεμάρκετινγκ. Υπάρχει δηλαδή ο κόσμος που έχουμε δει να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει την πραμάτεια του φωνάζοντας και υπάρχει και ο άλλος ο οποίος σου λέει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τι ακριβώς συμβαίνει και τι είναι αυτό το οποίο έχει να σου δώσει. Εσύ πια ελεύθερα, επιλέγεις αν θες τελικά να το πάρεις ή όχι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Έχω κάνει λάθη χειρισμούς. Για παράδειγμα, Όταν ήμουν στην ΕΡΤ, ο διευθυντής μου ήταν ο Τάκης Χατζής και μου είχε κάνει πρόταση να αναλάβω την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο 7 με 10. Τότε, επειδή είχα μείνει έγκυος, είπα ένα όχι, φαντάζομαι πως αν δεν είχα πει εκείνο το όχι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι άλλο». Mάλιστα λίγο νωρίτερα στο Pop up έγινε μια αποκάλυψη για το ριάλιτι Battle of couples.

φωτεινή γεωργαντά

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Γεωργαντά

Πόσο χρονών είσαι;

«Είμαι σαράντα τριών ετών. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα 40 είναι μια κομβική ηλικία για τις γυναίκες. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Σαφώς δεν είμαι 25 ετών ούτε και θα ήθελα κάτι τέτοιο. Θέλω να έχω μια υγιή καλή εμφάνιση. Δεν παύω όμως να είμαι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος.». Όσο για το αν προσέχει την εικόνα του; «Προέρχομαι από ένα χώρο που έχει να κάνει με την άθληση. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Με βοήθησε στην εικόνα μου το να έχω ένα υγιές ωραίο σώμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αυτό δεν φτάνει από μόνο του», λέει στο Εγώ.

Αθλείσαι; «Βέβαια, αν και όχι με τη συχνότητα που το έκανα παλαιότερα».

Έχεις κάνει botox; «Όχι δεν έχω δοκιμάσει ούτε botox ούτε πλαστική. Τα φοβάμαι. Κάνω μεσοθεραπείες και ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής δύο με τρείς φορές την εβδομάδα. Τρέχω τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα σε κάθε προπόνηση. Αποφεύγω τελείως τα τηγανητά και τα γλυκά. Να φανταστείς ότι έφαγα πρώτη φορά καρμπονάρα όταν έμεινα έγκυος. Με έχει βοηθήσει πολύ η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό στη παιδική και εφηβική μου ηλικία. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχω απόκλιση δυο κιλά πάνω-κάτω. Φοράω ρούχα που είχα όταν ήμουν είκοσι. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Δεν έχω πει «Θα στερηθώ. Δεν θα φάω το φαγητό που έχω στο σπίτι μου».