Χριστίνα Λαμπίρη: "Έζησα τη γέννηση του εγγονού μου σε online σύνδεση"

Αποκάλυψε τις δυσκολίες που έζησε ως μητέρα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη:

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Enjoy για την περίοδο της πυρκαγιάς στο Μάτι αλλά και το γεγονός πως έζησε την γέννηση του εγγονιού της μέσω κάμερας.

Το Μάτι πέρασε, η οικονομική κρίση υφίσταται πάνω από μια δεκαετία και ήρθε και μια πανδημία. Πώς το λέει ο θυμόσοφος λαός; «Να εύχεσαι στη ζωή να μην σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις…»

Αυτά αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη για την γέννηση του εγγονιού της

Πώς βιώνεις την καραντίνα;

Μου έπεσε πολύ βαριά. Ξέρεις τι είναι να γεννά η κόρη σου, το μοναχοπαίδι σου, και να μην μπορείς να είσαι μαζί της στην κλινική; Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον άντρα της. Το ότι δεν βρέθηκα στον πολιτικό γάμο της κόρης μου οκ, δεν με πείραξε, δεν ήταν ο θρησκευτικός γάμος, το μυστήριο. Αλλά να μην μπορώ να πάω σε άλλο νομό, γιατί είχαμε καραντίνα, στη γέννα της θυγατέρας μου; Θα σου αποκαλύψω κάτι. Έζησα τη γέννηση του μωρού online. Σε ζωντανή σύνδεση. Ο γαμπρός μου μού έλεγε: «Μητέρα τώρα έχουμε διαστολή, λίγο ακόμα και θα γεννήσει.» Όλα από το τηλέφωνο. Να αγωνιάς για το παιδί σου και να μην είσαι κοντά του. Την τελευταία στιγμή υπήρξε επιπλοκή και γέννησε τελικά με καισαρική. Αυτά έζησα ως μάνα. Πολύ δύσκολα συναισθήματα. Εξαιρετικά δύσκολα. Δεν με καλύπτουν οι λέξεις. Από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής, όπως η γέννηση, κι εγώ απούσα.

Οι μητέρες θα με καταλάβουν. Δεν είναι κάτι απλό, δεν περιγράφεται. Ξέρεις τι είναι να βλέπω φωτογραφίες του εγγονού μου από κινητά και νύφη την κόρη μου από τηλέφωνα; Τον Σεπτέμβριο, πρώτα ο Θεός, ας μας αξιώσει στην οικογένεια να ζήσουμε έναν θρησκευτικό γάμο. και τη βάφτιση του μωρού μας, του γλυκού μας αγοριού, του Διονύση, που θα πάρει το όνομα του συμπέθερου. Τους ευχαριστώ πολύ που στήριξαν την κόρη μου.

Και το μωρό πότε το είδες;

Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή του πρώτη φορά! Με το που έληξε η καραντίνα, την επόμενη ήμουν στο αυτοκίνητο στην εθνική και είχα βγάλει φτερά. Δηλαδή 6 Μαϊου γέννησε η κόρη μου, στις 20 Μαϊου άνοιξαν την επισκεψιμότητα σε άλλους νομούς και είχα διακτινιστεί! Πλέον στην δεύτερη καραντίνα συνεχίζω να βλέπω το μωρό, 8 μηνών πια, μέσα από τις κάμερες. Πριν λίγες μέρες ωστόσο η παρουσιάστρια έδωσε ακόμα μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη.

λαμπίρη εκπομπή

Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτοί θα βρίσκονται στο πλευρό της στη νέα εκπομπή "Ό,τι πεις"

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στη τηλεόραση και πλέον είναι επίσημο ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της παρουσιάστριας στο Μακεδονία Tv και την εκπομπή "Ό,τι πεις".

" Ό,τι πεις, ό,τι θέλεις να δεις, ό,τι σε συναρπάζει, ό,τι σε χαλαρώνει, ό,τι σε προβληματίζει. Όλα εδώ στη νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με τον τίτλο «Ό,τι πεις».

Το νέο καθημερινό (Δευτέρα ως Παρασκευή) δίωρο μαγκαζίνο, κάνει πρεμιέρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 17:00 και θα είναι η καλύτερη συντροφιά για τον απογευματινό καφέ.

Με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνει τα απογεύματά μας πιο όμορφα.

Μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη:

Διονυσία Ζαπατίνα
Γιώργος Μπέζας
Νάνσυ Παραδεισανού
Σάρα Εσκενάζη
Εκτέλεση Παραγωγής για την FOSS ON AIR: Βασίλης Κοτρωνάρος

Αρχισυντάκτρια: Γωγώ Σαμπάνη

Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Οργάνωση Παραγωγής: Δώρα Κακαβά

Διευθυντής Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Σκηνογράφος: Χάρης Λουρίδας

Συντονισμός Παραγωγής: Σωτήρης Δήμου

Διευθυντής Παραγωγής: Μαρία Κυριακίδου

Β. Αρχισυντάκτη: Μάρα Χαρμαντά

Δημοσιογραφική Ομάδα:

Δημήτρης Μαστοράκης

Αποστόλης Ταβουλάρης

Βίκυ Καλοφωτιά

Μαρία Μπουρνιά