Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”»

Το είπε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”»

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης" είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο.

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”. Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πέταξε "καρφιά" και σε Παπαγεωργίου - Ουγγαρέζο.

Ιωάννα Μαλέσκου για Μενεγάκη: «Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούμε κι από κοντά»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια δημόσια πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να συναντηθούν από κοντά στο αέρα, μάλιστα, του Love It.

Με αφορμή μία φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας, η Ιωάννα έκανε το δικό της σχόλιο αναφορικά με έναν διάλογο πρώτης με follower της, που δήλωνε συγκεκριμένα ότι της λείπει πολύ το τηλεοπτικό της κοινό,.

Τότε, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου αν τελικά συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, η Ιωάννα, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε on air ότι βρίσκεται σε σχέση, απάντησε: «Πάντως κάποια στιγμή θα χαρώ πολύ να γίνει και ελπίζω να υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά. Το “μου λείπετε” ο καθένας το μεταφράζει όπως επιθυμεί. Η δύναμη της συνήθειας, ακόμα και του να κάνεις κάτι, να κάνεις μια εκπομπή, να κάνεις κάτι συναπτά χρόνια λέει πάρα πολλά.

Όσο καλά κι αν περνάς σε μια ανάπαυλα που κάνεις στη ζωή σου, σου λείπει πάντα ένα κομμάτι.

Στέλνουμε τα φιλιά και την αγάπη μας στην καλή μας… γειτόνισσα κι ελπίζουμε και ευχόμαστε κάποια στιγμή να συναντηθούμε κι από κοντά».

Ιωάννα Μαλέσκου για Μενεγάκη