MasterChef 5: Η ανακοίνωση λίγο πριν την πρεμιέρα στο STAR

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο για φέτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η ανακοίνωση λίγο πριν την πρεμιέρα στο STAR

Απόψε το βράδυ το MasterChef 5 κάνει πρεμιέρα στο STAR και όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το MasterChef στο STAR

Σε μια εποχή που τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, πως θα μπορούσε να παραμείνει το MasterChef; Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής λαμβάνει θέση για άλλη μια χρονιά!

Μέσα σε ένα ήδη παγκοσμίως ευαίσθητο κλίμα, οι τρεις chef κριτές του μεγαλύτερου ελληνικού μαγειρικού διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν παρεκκλίνουν. Ψάχνοντας, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τον επόμενο MasterChef από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, δίνουν το σύνθημα της έναρξης ενός ακόμα δυνατού μαγειρικού κύκλου MasterChef!

Πέμπτος κύκλος για το MasterChef και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά. Για ακόμα μια χρονιά οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Θυμίζουμε πως σε αυτόν τον κύκλο του MasterChef, θα δούμε τρία νέα πρόσωπα. Δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος τους.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η αναζήτηση του MasterChef της χώρας ξεκινά.

Στο πρώτο επεισόδιο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Με βασικά κριτήρια τη νοστιμιά και τον μαγειρικό χαρακτήρα, οι chef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα παρακολουθήσουν και θα δοκιμάσουν τις γευστικές δημιουργίες των υποψηφίων.

Μέσα από απρόσμενες αλλαγές, ο μαγειρικός πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά και τα δεδομένα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά. Άραγε, πόσο αποφασισμένοι έρχονται οι φετινοί υποψήφιοι, να “παλέψουν” με όπλα τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ήθος, για μια ποδιά; Κανένας δεν έχει θέση δίχως αυτά μέσα στον διαγωνισμό, κανένας δεν θα τα καταφέρει δίχως αντοχή! Εκείνος ή εκείνη, που θα αντέξει, θα προκριθεί.

MasterChef 5: Πλάνα από το πλατό λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, μετέφερε μερικά πλάνα από το άκρως ανανεωμένο πλατό και εξήγησε και έναν νέο κανόνα που θα ισχύει στις οντισιόν.

Η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει και όπως λένε και οι κριτές στο trailer, τίποτα δε θα είναι το ίδιο! Το πλατό έχει αλλάξει αν και ο βασικός χώρος της κουζίνας παραμένει ίδιος και περιμένει πώς και πώς τους νέους παίκτες.

MasterChef  πρεμιέρα

Φέτος θα δούμε και μία αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των οντισιόν, καθώς οι παίκτες που θα κάνουν ένα πολύ καλό πιάτο και θα αποσπούν τρία "ναι" από τους κριτές, θα περνούν απευθείας στο σπίτι και δε θα περνάνε στο bootcamp, όπως θα γίνεται με όλους τους υπόλοιπους.