Τάσος Τεργιάκης: Μετά την Μενεγάκη πάει στο Πρωινό! Θα βρίσκεται στο πλευρό Λιάγκα - Σκορδά

Ξεκινάει από Δευτέρα με τον παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Τεργιάκης: Μετά την Μενεγάκη πάει στο Πρωινό! Θα βρίσκεται στο πλευρό Λιάγκα - Σκορδά

Μετά την αποχώρηση του από τον ALPHA, έπειτα από το τέλος της Ελένης Μενεγάκη, ο Τάσος Τεργιάκης βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Την αποκάλυψη - ανακοίνωση, έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας το logo της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Τάσου Τεργιάκη για Λιάγκα - Σκορδά

«Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνω πρεμιέρα χειμώνα, για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον δεκαετίες. Το νέο έτος έφερε μια νέα συνεργασία με αξιόλογους συναδέλφους σε ένα τεράστιο κανάλι που με τίμησε ιδιαίτερα με την πρόταση του.. Δευτέρα 25.1.2021 στις 10.00 ακριβώς βάλτε όλοι αντ1 να δείτε ανανεωμένο " Το Πρωινό".. ραντεβού στον αέρα της τηλεόρασης με άποψη, διασταυρωμένες πληροφορίες και αφιερωματικά βίντεο που δεν θα δείτε αλλού!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης στην ανάρτησή του.

Τάσος Τεργιάκης Πρωινό ΑΝΤ1

Την Δευτέρα μπαίνει στο Πρωινό ο Λιάγκας! Η ατάκα της Σκορδά - «Πρέπει να λέω το όνομα του;»

Την ερχόμενη Δευτέρα 25/1 θα μπει στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, επιστρέφοντας έτσι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το γεγονός μάλιστα, σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά με την Λίτσα Πατέρα - λίγο πριν πει τα ζώδια - με την παρουσιάστρια να πετάει απίστευτη ατάκα.

Kατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με την αστρολόγο, η ίδια αναφέρθηκε στον γνωστό παρουσιαστή. «Εγώ που σε αγαπάω και εσύ θα έρθεις την Δευτέρα;», είπε, με την Λίτσα Πατέρα να απαντά «Βεβαίως θα έρθω τη Δευτέρα! Είναι μία σημαντική ημέρα για την εκπομπή μας για όλους μας!».

«Λιτσάκι μου γλυκό, αστειεύομαι! Πήγα να πω ότι αγαπάς περισσότερο τον… Πρέπει να λέω και το όνομα ε; Τον Δίδυμο!», της απάντησε στη συνέχεια με τη σειρά της αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα.