Βίκυ Καγιά: «Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας μας»

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας μας»

Για την πορεία της ζωής της, αλλά και τον γάμο της - που ήταν σαν από παραμύθι - με τον Ηλία Κρασσά, μίλησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό Gala. Το μοντέλο, αναφέρθηκε και στα παιδιά του συζύγου της, από προηγούμενο γάμο.

Η εξομολόγηση της Καγιά για τα παιδιά του Ηλία Κρασσά

«Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας μας. Δεν ξέρω πώς κάποιος μπορεί να επιλέξει έναν σύντροφο που δεν αγαπά τα παιδιά του από άλλον γάμο. Ο πατέρας κάνει το βήμα και την επιλογή, η ισορροπία όμως κρατιέται από τη γυναίκα. Τις γιορτές, όπως και πολλές αργίες, τις περάσαμε όπως πάντα μαζί. Χαμός... Το σπίτι θύμιζε παιδική χαρά. Τα παιδιά μου λατρεύουν τα αδέλφια τους».

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς γάμος

Η δήλωση της για τον κορωνοϊό

«Μας έμαθε να ζούμε με πειθαρχία, κάτι που δύσκολα θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε υπό διαφορετικές συνθήκες. Η εποχή αυτή ήρθε με τα μηνύματα και τις δυσκολίες της. Έλλειψη ανθρώπινης επαφής, οικονομικές δυσκολίες, ενδοοικογενειακή βία... Υπάρχει θυμός, αλλά σε λίγο καιρό όλα θα έχουν ξεπεραστεί. Φαντάζει περίεργο τα ΜΑD ΑWARDS ή τα μεγάλα ντεφιλέ μόδας να προβάλλονται χωρίς κοινό, διαδικτυακά. Θέλω να βρίσκομαι στις επιδείξεις μόδας των μεγάλων brands και να μπορώ να πιάσω το ρούχο, να συγχαρώ τους σχεδιαστές, να συνομιλήσω με τα μοντέλα... Θεωρώ πως θα επιστρέψουμε στις παλιές αξίες, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι θα χάσει τη δύναμη που έχει αποκτήσει το digital».

Τρυφερές στιγμές για Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά! Φωτογραφίες μέσα από την μονοκατοικία τους

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί και οι δύο να είναι συνεχώς απασχολημένοι με τα επαγγελματικά τους αλλά πάνω από όλα αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά τους σπίτι, όπως το επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο συνεχώς τρέχει καθώς βρίσκεται στο τιμόνι πολλών τηλεοπτικών παραγωγών. Ωστόσο, περνάει αρκετό χρόνο με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την 5χρονη κόρη της, Μπιάνκα και τον 2χρονο γιο τους, Κάρολο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Βίκυ Καγιά και τα παιδιά της μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους, το οποίο είναι απλά μαγευτικό, και ετοίμασαν ένα πεντανόστιμο φαγητό.

Το σημερινό μενού, έτσι, ήταν ψάρι με λαχανικά στον φούρνο, κάτι που φαίνεται να αρέσει πολύ στην οικογένεια. Το μοντέλο δημοσίευσε την τρυφερή αυτή στιγμή στο Instagram.

Τρυφερές στιγμές για Βίκυ Καγιά - Ηλία κρασσά