Αξέχαστο: Πρωτοτύπησε στον γάμο της με τον Κρασσά η Καγιά - Δεν έβαλε νυφικό αλλά...

Υπέροχη όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αξέχαστο: Πρωτοτύπησε στον γάμο της με τον Κρασσά η Καγιά - Δεν έβαλε νυφικό αλλά...

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να πρωτοτυπήσει στον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, ο οποίος έγινε πριν από μερικά χρόνια στο Παρίσι. Έτσι, αντί για νυφικό αποφάσισε να φορέσει ένα αξέχαστο φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον γάμο που πραγματοποίησε και για την επιλογή του ρούχου της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να μην βάλει νυφικό αλλά ένα μπεζ φόρεμα το οποίο συνδύασε με μία μαύρη ζώνη και μαύρα πέδιλα. Η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από σικάτη και είχε μαγνητίσει το ενδιαφέρον όλων. Άλλωστε και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς ήταν πολύ απλά ντυμένος.

Μία ακόμα υπέροχη επιλογή που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά, είναι αυτές οι γόβες από τα Migato που βρίσκονται σε έκπτωση!

Αυτό είναι το φόρεμα που έβαλε στον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά η Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

«Μαγευτικό» το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Βόρεια Προάστια

Ανά καιρούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες μέσα από το «μαγευτικό» σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ηλία Κρασσά.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο μερικές φορές το μοντέλο - παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δύο αγγελούδια της, την μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο.

Άλλες φορές επιλέγει να μοιραστεί τις γωνιές του μαγευτικού σπιτιού της, ειδικά τώρα που περνάει αρκετό χρόνο μέσα λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το αγαπημένο ζευγάρι, δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα ζαχαροπλαστεία του Ηλία Κρασσά.

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στα Βόρεια Προάστια

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος

Στόλισαν Καγιά - Κρασσάς! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να μπουν σε γιορτινό κλίμα και έτσι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μαγευτικό σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να δώσει έναν πιο ευχάριστο τόνο στο lockdown και έτσι να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι με τα παιδιά, τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της, στο οποίο ποζάρει μπροστά στο δέντρο. Γεμάτο με στολίδια και φωτάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του μοντέλου είναι απλά υπερπαραγωγή και συνδυάζεται τέλεια με το χαλί που έχει μπροστά στον καναπέ, το οποίο είναι κόκκινο.

Αυτή είναι η μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά από τα Βόρεια προάστια

Βίκυ Καγιά σπίτι