Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου

Λέτε τελικά να γίνει η νέα Μενεγάκη;

Συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου
News 24.01.2021 14:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η παρουσιάστρια από την Κρήτη, Ιωάννα Μαλέσκου, που πλέον μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Love it, φαίνεται πως παραμένει στο κανάλι και του χρόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, έχει ικανοποιήσει το σταθμό και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς έχει πάρει θετικές εισηγήσεις.

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τη βοήθεια του Survivor - αφού φιλοξενεί σχεδόν όλους τους παίκτες - σημειώνει άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ παράλληλα θεωρείται από οικονομικής άποψης μια συμφέρουσα λύση για το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”»

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης" είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο.

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”. Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πέταξε "καρφιά" και σε Παπαγεωργίου - Ουγγαρέζο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτη on air γκάφα της Μαλέσκου - Δεν κατάλαβε καν το λάθος της

Χωρίς την Μαλέσκου ο ΣΚΑΙ - Γιατί δεν βγήκε στον αέρα το Love it

Share