Απόστολος Γκλέτσος: «Μάλλον είμαι θετικός στον κορωνοϊό»

«Δεν έχω κάποια συμπτώματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Μάλλον είμαι θετικός στον κορωνοϊό»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν αποκάλυψε πως μάλλον είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε, έκανε rapid test, στο οποίο βγήκε θετικός και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα του μοριακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ναταλία μου, καταρχήν, ντροπή σου γιατί εγώ είμαι έτοιμος να χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο και συ χαμογελιέσαι τόση ώρα και δεν σε νοιάζει τίποτα! Κανονικά θα ήμασταν σήμερα εκεί ζωντανά αλλά βγήκε ένα rapid test και μου έφυγε η ψυχή. Βγήκε θετικό. Το μόνο θετικό σε όλο αυτό το αρνητικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός αλλά ένας άνθρωπος. Ούτε καν νοσηλευτής. Τώρα περιμένουμε για το μοριακό».

Απόστολος Γκλέτσος κορωνοϊός

«Δεν έχω κάποια συμπτώματα. Έχω μόνο μια ελπίδα που δεν μου το έκανε ούτε καν νοσηλευτής ή γιατρός. Σε ένα σπίτι πήγα, μου το έκαναν και καθηλώθηκα» πρόσθεσε ο ηθοποιός, την ώρα που η πρόσφατη ανακοίνωση αναφέρει πως τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 605.

Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ»

Ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί της Πέμπτης συνδέθηκε ζωντανά με την Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως.. ζητάει covid test πριν τις ερωτικές του συνυπάρξεις.

Ο ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως είναι ενεργός σεξουαλικά αλλά αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιον σοβαρό δεσμό.

Η σκηνή έπος όμως διαδραματίστηκε όταν δεν δίστασε να ομολογήσει πως ζητάει τεστ κορωνοϊού πρωτού κάνει έρωτα με τον Κρατερό Κατσούλη να τον ρωτά χιουμοριστικό άμα προτιμάει το μοριακό ή το rapid test, με ολόκληρο το πλατό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Φυσικά, η Απόστολος Γκλέτσος δεν άφησε αναπάντητη την απορία του Κρατερού με τον ίδιο να αποκαλύπτει με χιουμοριστικό ύφος ότι προτιμάει να έχει προηγηθεί μοριακό τεστ ενώ πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα