Καλύτερα Δε Γίνεται για Καινούργιου: «Αν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό»

Τι απαντούν στις φήμες που ακούγονται για την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλύτερα Δε Γίνεται για Καινούργιου: «Αν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό»

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι έγκυος, με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται να δίνει την απάντηση.

Ο όλος ντόρος ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Ευτυχείτε της σχολίασε «Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου» μόλις η Κατερίνα δήλωσε πως τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ευσυγκίνητη.

Φυσικά, η συζήτηση αυτή προκάλεσε μια θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμού περί πιθανής εγκυμοσύνης και πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν συνέχεια στο όλο θέμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Χάρη Λεμπιδάκη να αποκαλύπτει ότι ήρθε σε επαφή με την Κατερίνα και έτσι μετέφερε στην εκπομπή την συζήτηση τους.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης δήλωσε: “Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα που και να ισχύει δεν θα το έλεγε σε εμένα. Θα ήταν ανόητο και από τη πλευρά τη δική της και από τη δική μου να βγω σε άλλο κανάλι και να ανακοινώσω ότι είναι έγκυος.

Οι συνεργάτες της δεν θα έπαιζαν το κόλπο και να ρίχνουν ατάκες στον αέρα, προκειμένου να αιωρείται κάπου. Εάν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Δεν είναι έγκυος. Οι φήμες ενόχλησαν την οικογένειά της. Η ίδια δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία να πει “είμαι ή δεν είμαι”.

 Καλύτερα Δε Γίνεται για Καινούργιου εγκυμοσύνη

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει ήδη βρει σχεδιαστή για το νυφικό της - Η αποκάλυψη on air

Στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου "δεσμεύτηκε" να φορέσει δικό του νυφικό.

Πιο συγκεκριμένα στη χθεσινή της εκπομπή η Κατερίνα, αναφερόμενη στον σχεδιαστή δήλωσε πως όταν παντρευτεί θα ήθελε να φορέσει μια δημιουργία του.

Αυτό, το άκουσε ο Βασίλης Ζούλιας ο οποίος στη σημερινή εκπομπή αναφέρθηκε στη χθεσινή "δέσμευση" της Κατερίνας λέγοντας: «Χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ και να σου θυμίσω πως χθες δεσμεύτηκες με κάτι on camera. Υπάρχει γραμμένο αυτό».

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, να συμπληρώνει:

«Για το νυφικό λες…».

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να αλλάξει θέμα, όμως ο σχεδιαστής συνέχισε:

«Σύντομα θα βάλεις νυφικό…». Δείτε ακόμα τι δήλωσε ο σχεδιαστής για τον συνεργάτη του και παίκτη του Survivor Περικλή Κονδυλάτο.

βασίλης ζουλιας