Βασίλης Ζούλιας για Survivor 4: «Ο Περικλής έχει αρχές σαν άτομο»

Έτσι σχολίασε την μέχρι σήμερα πορεία του Κονδυλάτου στο ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας για Survivor 4: «Ο Περικλής έχει αρχές σαν άτομο»

Ο Βασίλης Ζούλιας, καλός φίλος και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, για την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.

Όπως είπε ο σχεδιαστής, πρέπει να είναι πολύ καλός στην ομάδα, καθώς σαν άτομο έχει αρχές και τον πιστεύει πολύ. Επίσης, συνέχισε λέγοντας πως είναι πολύ δυνατός και θα επιβιώσει στο παιχνίδι.

Όσον αφορά την διατροφή του, θέλει να είναι το φαγητό του όπως θέλει και στην ώρα του. Όμως ο ίδιος, δεν ασχολείται με την μαγειρική. Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο θα κράξει μέχρι και τον Τριαντάφυλλο.

Βασίλης Ζούλιας: «Ο Περικλής προγραμματίζει τις κινήσεις του στο Survivor, κάτι θα τον πείραξε στην Κάτια»

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στάση του Περικλή απέναντι στην Κάτια, τονίζοντας πως κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα τον πείραξε στην συμπεριφορά της μιας και είναι ένας άνθρωπος που προγραμματίζει όλες τις κινήσεις του στο Survivor.

O Κονδυλάτος αναφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο στην Κάτια στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ εκείνη απουσίαζε και μάλιστα βρήκε απέναντί του μέλη της ομάδας του.

Ο Βασίλης Ζούλιας που είναι χρόνια φίλος με τον σχεδιαστή κοσμημάτων τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι χωρίς να έχει λόγο.

Κονδυλάτος Κάτια Survivor

«Η Κάτια είναι Αιγόκερως, ο Περικλής είναι Ταύρος. Έκανε ο Αιγόκερως το λάθος να φάει το φαγητό του Ταύρου. Για την Ελίζαμπεθ δεν ξέρω τι του ήρθε, δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Περικλής έχει πρόγραμμα, όλη του την ζωή θέλει να έχει ένα πρόγραμμα. Προγραμματίζει τι θα κάνει τις κινήσεις του, τις δουλειές του. Δεν ξέρω αν έχει μεταφέρει και αυτό μέσα στο παιχνίδι.

Δεν συζητήσαμε πριν φύγει για τους παίκτες, μάλιστα με την Κάτια ήταν όλοι πολύ φιλικοί πριν μπουν στο Survivor. Ο Περικλής έχει σαν άνθρωπος πολύ ισχυρές αξίες και κάτι θα τον πείραξε για να τα πει αυτά για την Κάτια, έχει πολύ την αίσθηση της δικαιοσύνης. Ο Περικλής δεν χαιδεύει τα αυτιά κανενός, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τα λέει τα πράγματα όπως είναι».