Survivor trailer 20/1: Ο Περικλής μετά τον Κοψιδά κράζει τον Τριαντάφυλλο

"Ο ένας είναι ένας διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος σαλτιμπάγκος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 20/1: Ο Περικλής μετά τον Κοψιδά κράζει τον Τριαντάφυλλο

Και οι πισώπλατες μαχαιριές καλά κρατούν στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Κόκκινων. Στο trailer που κυκλοφόρησε για το σημερινό 20/1 επεισόδιο, ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο!

Ο Περικλής που για κανένα λόγο δεν είναι χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα των Κόκκινων και το δήλωσε μάλιστα από την πρώτη στιγμή, αυτή την φορά στήνει στον τοίχο τον Τριαντάφυλλο αποκαλώντας τον "σαλτιμπάνκο", κοινώς γελοίο.

Σήμερα, επίσης, εκτός από τον σκληρό στίβο μάχης που θα παρακολουθήσουμε - και που το Youweekly.gr θα σας δώσει spoil για το ποια ομάδα θα νικήσει μέσα στην ημέρα - θα δούμε κι έναν απίστευτο καυγά μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Τζέιμς στο συμβούλιο του νησιού.

Το επεισόδιο θα κλείσει με μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων, κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του...

Δείτε το σημερινό 20/1 trailer του Survivor

"Η παραγωγή του Survivor έχει δώσει οδηγίες σε έναν παίκτη να το παίξει κακός"

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας είπε κάτι για το Survivor 4 που λίγο πολύ όλοι είχαμε ακούσει, όλοι ξέραμε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Μου ήρθε μια πληροφορία χθες το βράδυ, ότι υπάρχει ένας παίκτης που του είχαν δώσει συγκεκριμένες οδηγίες από την παραγωγή να κάνει τον… κακό! Τι μου μεταφέρθηκε λέω»!

Και υπογράμμισε πως αυτό φάνηκε και στο τρέιλερ του παίκτη για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ενδεχομένως να πρόκειται για τον Περικλή Κονδυλάτο, καθώς αυτό δείχνει με τη συμπεριφορά του.