Survivor 4: Ξέμειναν στο τέλος Περικλής και Σαλαγκούδη

Πήγαν αναγκαστικά στην ομάδα του Κοψιδά αν και δεν τους επέλεξε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέμειναν στο τέλος Περικλής και Σαλαγκούδη

Η ανακατανομή των ομάδων στο Survivor είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τζέιμς Καφετζή να διαλέγουν συμπαίκτες, αν και ο πρώτος αναγκάστηκε να… φορτωθεί στο τέλος τον Περικλή και τον Ανθή Σαλαγκούδη, δύο παίκτες που δεν ήθελε με τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που απέμειναν στην επιλογή συμπαικτών, αφού κανείς εκ των δύο αρχηγών δεν επιθυμούσε την παρουσία τους στην ομάδα, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για ζητήματα συμβίωσης, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να το αποδεικνύει νωρίτερα στο επεισόδιο.

Κονδυλάτος Ανθή Survivor

Κάποιος, όμως, έπρεπε να τους πάρει στην ομάδα του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Τζέιμς διάλεξε πρώτος, έκανε τη σωστή επιλογή να πάρει την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Κοψιδά, ότι… του ξέμειναν ο Περικλής και η Ανθή, αν και είχε ήδη κάνει την κίνηση ματ με τον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4: Κονδυλάτος για Κοψιδά - «Δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα»

Είναι εξαρχής γνωστό, ότι ο Περικλής Κονδυλάτος έχει συγκεκριμένο σχέδιο, με τον ίδιο να στοχεύει πια στον Γιώργο Κοψιδά, μετά από όσα ανέφερε για την Κάτια Ταραμπάνκο. Σήμερα μάλιστα, πριν τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor, ξεκαθάρισε ο Κοψιδάς δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα για το ποιους θα επιλέξει.

Κι αν για την Κάτια τοποθετήθηκε με πολύ άσχημο τρόπο, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο, τότε είναι βέβαιο πως δε θα είχε πρόβλημα να κάνει το ίδιο με τον Κοψιδά, που χαίρει άκρας υγείας. Συγκεκριμένα, τα… έβαλε μαζί του, θεωρώντας πως ο ηθοποιός θα διαλέξει μόνο παίκτες, που θα έχουν ως κύριο προσόν τις αγωνιστικές επιδόσεις.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, θέλησε να προσθέσει πως ο Κοψιδάς δεν έχει κανέναν ηθικό «φραγμό». Δε σταμάτησε εκεί, μάλιστα, επισημαίνοντας πως ο ίδιος είναι ο… εκπαιδευτής των συμπαικτών του. Σήμερα μάλιστα, ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως ο Περικλής έχει προγραμματίσει τα πάντα στο παιχνίδι.