J2US: Επιστρέφει τον Μάρτιο - Τι διαφορετικό θα δούμε;

Πολλές οι αλλαγές!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Επιστρέφει τον Μάρτιο - Τι διαφορετικό θα δούμε;

Το J2US σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά τον Μάρτιο και στον νέο κύκλο πρόκειται να δούμε πολλές ευχάριστες αλλαγές.

Οι μεγάλοι νικητές του σόου ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζόζεφιν, των οποίων η πορεία ήταν εξαιρετική και ο κόσμος τους αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Έκτοτε, οι τηλεθεατές έχουν βομβαρδίσει τον Νίκο Κοκλώνη για το αν τελικά θα επιστρέψει το μουσικό σόου και αν ναι, πότε. Και αυτό γιατί ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί πως σύντομα το ξανά απολαύσουμε.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα σχεδία του παρουσιαστή για το J2US.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Θα είναι στο OPEN το πρόγραμμα. Οριστικοποιήθηκε για τέλη Μαρτίου. Η νέα προσθήκη είναι ότι θα έχει τις 4-5 πρώτες βδομάδες επεισόδια οντισιόν. Η επιτροπή θα είναι η ίδια, θα δούμε παίκτες να περνάνε οντισιόν και όποιοι είναι καλλίφωνοι θα «παντρεύονται» με έναν celebrity.

Ο λόγος που ο Κοκλώνης επισπεύδει το Just είναι επειδή έκλεισε πολύ γνωστά πρόσωπα, ηθοποιούς και τραγουδιστές, που το Σεπτέμβρη πιστεύει οτι θα είναι ανοιχτά τα θέατρα και τα μπουζούκια και μπορεί να τα χάσει. Άγνωστα πρόσωπα θα κάνουν οντισιόν και θα γίνει πάντρεμα με celebrity, όχι τραγουδιστή».

J2US

Επιστρέφει με νέο ριάλιτι ο Νίκος Κοκλώνης

Μπορεί πριν από λίγες μόνο εβδομάδες να έριξε αυλαία το J2US, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα νέο ριάλιτι show, το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Pop Up, ο παρουσιαστής έχει κάνει δικά του τα δικαιώματα του Fame Story και έχει εκφράσει την επιθυμία του να το ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό το κανάλι με το οποίο πρόκειται να συνεργαστεί.

Νίκος Κοκλώνης Fame Story

Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ένα νέο J2US τον Φλεβάρη, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως έχει εστιάσει την προσοχή στο ιστορικό μουσικό ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόνσεπτ. Το ένα πρόκειται για το γνωστό σε όλους "Fame Story" και το άλλο για το πρωτοεμφανιζόμενο reality μακιγιάζ, “Glow Up”.

Νίκος Κοκλώνης Pop Up